Resmi olarak tanıtılan HONOR Band 6 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan HONOR Band 6 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-04 10:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji şirketi Huawei'nin alt markası olarak üretim yapan HONOR, yeni spor odaklı bilekliği HONOR Band 6'yı resmen çıkardı. Şirketin yeni spor bilekliği HONOR Band 6, 3 farklı renk seçeneği ve 2 farklı varyantı ile beraber geliyor. Çinli teknoloji devi Huawei'nin alt markası HONOR, HONOR Band 6 spor bilekliği resmi olarak çıkardı. Çinli şirketin bu yeni bilekliği, tam ekran paneliyle dünyada bu özelliği taşıyan ilk spor bilekliği olma unvanını da kazanmış oldu. 

HONOR Band 6'nın iki farklı varyantı bulunuyor. Bu varyantlardan bir tanesinde NFC desteği bulunmazken diğeri NFC desteği yer alıyor. Ayrıca HONOR Band 6'nın tasarımı, öncellerinden daha farklı bir noktada dururken bileklik, HONOR Watch ES'in mini sürümü gibi düşünülüyor.

Uygun fiyatlı Honor Band 4 TanıtıldıUygun fiyatlı Honor Band 4 Tanıtıldı

HONOR Band 6 teknik özellikleri

HONOR Band 6, 194 x 368 piksel çözünürlüklü 1,47 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Bileklik, tıpkı akıllı telefonlardaki gibi hareket navigasyonu kullanması sebebiyle kapasitif bir klavyeye sahip değil. Ancak bilekliğin ekranının sağ tarafında ekranı açmak için kullanılabilecek kırmızı bir düğme bulunuyor.

HONOR'un yeni spor bilekliğinin üç farklı renk seçeneği ile beraber kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunlar; Meteorite Black, Seagull Grey ve Coral Powder. Ancak bu renk seçenekleri sadece bilekliğin kayışında sunulurken siyahın gövdesi tüm renk varyantlarında siyah olarak geliyor. Bileklikte Bluetooth 5.0, akselometre, jiroskop, optik kalp atış hızı sensörü, 180 mAh batarya, 5 ATM'ye kadar suya karşı dayanıklılık ve manyetik şarj cihazıyla şarj etme özelliği bulunuyor. HONOR Band 6'da 10 spor modu, kandaki oksijen seviyesini izleme, Huawei TruSeen 4.0 24 saat kalp atış hızı izleme, Huawei TruSleep uyku takibi, adet döngüsü ve 14 güne kadar batarya ömrü sunuluyor. Saatin NFC destekli varyantı temassız ödeme ve sesli asistanı da destekliyor.

Bileklikle ilgili en çok merak edilen konuların başında fiyat etiketi geliyor. HONOR Band 6, 249 yuan yani vergisiz 314 TL fiyat etiketine sahipken bilekliğin NFC destekli modeli 289 yuan yani 365 TL fiyata sahip. Bilekliğin uluslararası pazarda ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.


A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!
Türkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleriTürkiye’de satışa çıkan Honor Band 5 fiyatı ve özellikleri
Kolay şarj imkânı sunan fiyat performans bilekliği Honor Band 5iKolay şarj imkânı sunan fiyat performans bilekliği Honor Band 5i

PAYLAŞ