Resmi olarak tanıtılan Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-01 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Honor 8A Prime modeli 6.1 inç'lik özelliğine sahip olan HD+ ekran ile beraber, tek arka kamera, 30000 mAh kapasiteli batarya özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Helio P35 yonga seti özelliği ile donatılmıştır. Söz konusu bu cihazın özellikleri Honor 8A Pro adlı akıllı cihazın özellikleri ile hemen hemen aynıdır. Dün itibariyle giriş seviyesine geçiş yapan Honor 9A ya da Honor Play 9A modellerini tanıtımını yapan Huawei  bugün de Honor 8A Prime adını vermiş olduğu yeni bir modelin daha tanıtımını gerçekleştirdi. Honor 8A Prime daha da giriş seviyesi olmuş gibi gözüküyor. 

Honor 8A Prime özellikleri ve fiyatı

Honor 8A Prime adlı akıllı cihazın modeli 6.1 inçlik 1560x720 piksel çözünürlüğünde olan ekran cihazı tamamlıyor. Cihazdaki mavi ışığın azaltılması konusunda TUV Rheinland sertifikası vardır. Bununla beraber su damlası çentik tasarımı çevresiz bir görünümle katkı sağlıyor. 4+4 çekirdekli Helio P35 yonga setinden gücünü alan Honor 8A Prime adlı akıllı cihazda 3GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi bulunuyor. Android 9 üzerinde olan bu cihazın Google uygulamaları ile geleceği söyleniyor. 

Henüz Tanıtılmayan Honor 8A Ön Siparişler AçıldıHenüz Tanıtılmayan Honor 8A Ön Siparişler Açıldı

Honor 8A Prime adlı akıllı cihazın arka kısmında yer alan 13 MP çözünürlüğünde, ön kısmında ise 8 MP çözünürlüğünde kameralar yer alıyor. Bununla beraber aynı zamanda 3020 mAh batarya kapasitesi vardır. Batarya ve diğer özellikleri ile kullanıcılar tarafından beğeni kazanacak olan Honor'un yeni akıllı cihazı, çift SIM, 4G desteği ve ek olarak NFC özellikleirne sahiptir. Honor 8A Prime için 126$ civarında fiyat etiketi bulunuyor. Honor 8A Prime adlı akıllı cihaz tüm bu özellikleri ile benzerlik gösteren Honor 8A Pro modelinden çok daha uygun fiyatlara piyasaya sürüldüğü dile getirildi.

Türkiye'de de Honor 8A Pro modeli 1500 TL civarında bir etiket fiyatı ile raflarda yerini alıyor. Bu açıdan değerlendirme yapıldığında Honor 8A Prime daha düşük bir seviyeden girebilir. Hem fiyat hem de özellikleri itibariyle kullanıcılar tarafından dikkatleri üzerine çekeceği düşünülen bu uygun fiyatlı akıllı cihaz kullanıcıların beğenisini kazanacak. Cihazın bataryası da kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak gibi gözüküyor. Yeşil, mavi ve siyah renklerine sahip olan Honor 8A Prime, giriş seviyesi akıllı cihazlar arasında yerini alıyor. Android 9 Pie tabanlı EMUI 9.0 işletim sistemi üzerine kurulan Honor 8A Prime, kullanım açısından da son derece kullanışlı olup uygun fiyatlı olması ile kullanıcılar tarafından beğeni kazanacaktır. Cihazın özelliklerinin her birini kullanabilirsiniz. 


A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!A101’e Honor 7S, Honor 8A ve Honor Band 4 satacak!

PAYLAŞ