Resmi olarak tanıtılan Honor 10X Lite özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Honor 10X Lite özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-02 11:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin alt markası konumunda yer alan Honor’un geçtiğimiz günlerde tanıtmış olduğu yeni orta seviye akıllı telefon modeli Honor 10X Lite resmi olarak uygun fiyatı ile satışa çıktı. İşlemci gücünü Kirin 710 modelinden alan bu yeni cihazın, önümüzdeki haftalarda ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor. Honor’un yeni X10 serisinin son üyesi olan 10X Lite, resmi olarak satışa çıktı. X10 5G ve X10 Max 5G modellerine göre kırpılmış özellikleri sayesinde daha uygun fiyatlı bir alternatif oluşturan bu akıllı telefon, orta seviye özelliklere karşılık sahip olduğu 5000 mAh batarya ve 22.5W hızlı şarj desteği ile dikkatleri çekiyor.

Yeni Honor 10X Lite satışa çıktı

Honor ilk oyuncu bilgisayarı Hunter V700'ü duyurduHonor ilk oyuncu bilgisayarı Hunter V700'ü duyurdu

Şuan için sadece belli bölgelerde satışta olan yeni Honor 10X Lite, orta seviye uygun fiyatlı modellerde yer alan Full HD+ çözünürlüklü 6.67 inçlik bir IPS LCD ekran ile beraber geliyor. Bu ekranda delikli tasarım ile 8 MP ön kameraya sahip olan bu model, yan tarafta monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip durumda. Alt tarafta 3.5 mm’lik kulaklık girişine sahip olan modelde Type-C bağlantısı bulunuyor. Kirin 710 işlemcisine sahip olan bu yeni akıllı telefonda 4 GB RAM belleği bulunuyor. microSD kart ile genişletilebilen 128 GB dahili depolamaya sahip cihazda Android 10 ile Honor’s Magic UI 3.1 arayüzü bulunuyor. Batarya ise dediğimiz gibi 5000 mAh büyüklüğünde 22.5W hızlı şarj destekli olarak karşımıza çıkıyor.

Modelin arka tarafında sol üst köşede dikdörtgen bir kamera modülünü görüyoruz. Dörtlü arka kameraya sahip olan cihazda 48 MP’lik ana sensör ile beraber 120 derece 8 MP geniş açı, 2 MP’lik derinlik sensörü ve 2 MP’lik makro sensörü olarak karşımıza geliyor. Yardımcı kamerların her birinde F2.4 diyafram açıklığı yer alıyor. Honor 10X Lite modeli siyah, buz rengi ve yeşil renk seçenekleri ile beraber Suudi Arabistan’da 213 dolar fiyat etiketi ile satışta olacak. 13 Kasım’da satışa sunulacak olan modelin ilerleyen günlerde başka bölgeler ve ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.  


Honor için teknoloji devleri sıraya girdiHonor için teknoloji devleri sıraya girdi
Dört kameralı Honor 10x Lite duyurulduDört kameralı Honor 10x Lite duyuruldu

PAYLAŞ