Resmi olarak tanıtılan Galaxy M21s özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Galaxy M21s özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-17 10:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Kore merkezli olan teknoloji devi Samsung, ürünlerinin arasında yeni bir giriş seviyesi model daha ekledi. Kısa bir süre önce Samsung Galaxy M01s'in tanıtımı gerçekleşti. Galaxy M serisinin altını konumlandırılan en yeni modeller arasında Samsung Galaxy M01s, görebileceğiniz üzere şirketten alışıldığı üzere standart bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıktı. Samsung Galaxy M01s, grği ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. 

Teknik olarak cihazı değerlendirmek gerektiğinde telefon, 6,2 inç HD+ bir LCD ekrana sahip. Elbette bu ekranda 90 Hz ya da 120 Hz sunulmuyor. Gücünü Exynos değil MediaTek imzalı Helio P22 işlemciden alan cihaz, önünde 8 megapiksel selfie kamerasıya sahip olacak. Cihazın arka kısmında ise 13 megapiksel ana + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor. 3 GB RAM + 32 GB dahili depolama sunulan Galaxy M01s, kutusundan garip olarak Android 10 değil Android Pie ile çıkıyor. 4.000 mAh pil üzerine kurulan Galaxy M01s, şarj konusunda microUSB portunu kullanıyor. Söz konusu bu cihazda hızlı şarj teknolojisi yer almıyor. Tasarımı, teknik özellikleri ve kullanım kolaylığı sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanan Samsung Galaxy M01s adlı akıllı cihaz, orta segment düzeyinde olup alışılmış özelliklere sahip olarak geliyor. Bu sayede ürün düşük bütçeli olabilir. 

Samsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası olduSamsung bir kez daha Asya'nın en sevilen markası oldu

Samsung Galaxy M01s standart özelliklere sahip olacak

Ülkemizde de satışının yapılması beklenen Samsung Galaxy M01s adlı cihaz, söylendiği kadarıyla yurt dışında 133 dolar gibi düşük bir seviyede yer alıyor.

Samsung Galaxy M01s’in teknik özellikleri

Ekran - 6,2 inç HD+ LCD

İşlemci - Helio P22 RAM 3 GB Depolama 32 GB

İşletim sistemi - Android Pie

Ön kamera - 8 megapiksel

Arka kamera - 13 megapiksel ana + 2 megapiksel derinlik

Pil - 4.000 mAh

 


Samsung Galaxy S20 Fan Edition performans testinde görüntülendiSamsung Galaxy S20 Fan Edition performans testinde görüntülendi
Apple Samsung'a 1 miyar dolarlık ceza ödediApple Samsung'a 1 miyar dolarlık ceza ödedi
LG Samsung için ekran tedarikine başlıyorLG Samsung için ekran tedarikine başlıyor

PAYLAŞ