Resmi olarak tanıtılan Galaxy A101 Core özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Galaxy A101 Core özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-22 10:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Galaxy serisi telefonlarla son dönemde gündemden düşmeyen Samsung, uygun fiyatlı Galaxy A01 Core’u tanıttı. Bugün resmi olarak tanıtılan model uzun zaman sonra piyasanın en uygun fiyatlı akıllı telefonu oldu.

UNPACKED etkinliğiyle gözleri üzerine çeviren Samsung kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Son yıllara giriş ve orta segment akıllı telefonlarıyla pazara uygun fiyatlı ürünler süren şirket ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Tasarımsal olarak segmentine göre oldukça şık olan Galaxy A01 Core sahip olduğu özelliklerle de kullanıcılarının yüzünü güldürecek.

Samsung çip üretiminde önemli bir başarı yakaladıSamsung çip üretiminde önemli bir başarı yakaladı

Galaxy A01 Core özellikleri ve fiyatı

5.3 inç ekrana sahip olan Galaxy A01 Core, HD+ çözünürlüğe sahip olan PLS LCD ekran üzerine kurulu. Gücünü 28nm fabrikasyon süreciyle üretilen 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Mediatek MT6739 yonga setinden alan Galaxy A01 Core, 1 GB RAM’e 16 GB ile 32 GB dahili depolama kapasitesi sunan iki farklı versiyona sahip.

Samsung'un Unpacked etkinliğinde tanıtacağı cihazlar belli oldu

Arka panelinde  8 MP çözünürlüğe sahip olan tek bir kamerayla karşımıza çıkan Galaxy A01 Core, ön ekranında 5 MP’lik bir selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor. 3.000 mAh’lık bataryaya sahip olan Galaxy A01 Core giriş seviyesi bir akıllı telefon olarak 74 dolar fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. Endonazyo merkezli olarak tanıtılan Galaxy A01 Core’un yakında satışa sunulması bekleniyor. Global pazarda yerini alıp almayacağı henüz netleşmeyen Galaxy A01 Core’un ülkemizde de satışa sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.
 


Samsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktıSamsung S20 Lite özellikleri ortaya çıktı
Samsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldıSamsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldı

PAYLAŞ