Resmi olarak tanıtılan Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 11:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bir süredir merakla beklenen Xiaomi’nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3 ve Black Shark 3 Pro resmi olarak tanıtıldı!

Xiaomi desteğine sahip Black Shark’ın yeni piyasaya süreceği oyuncu odaklı akıllı telefonlar AnTuTu testinde gösterdiği başarıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Oldukça etkileyici bir tasarıma sahip olan cihazlar oyun telefonu olarak piyasaya sürüldüğünden ince çerçevelere sahip olmasa da, modern bir görünüme sahipler. Donanımsal açıdan ses getiren özelliklere sahip olan telefonlardan ailenin en üst özelliklerine sahip olan Black Shark 3 Pro modeli 7.1 inç AMOLED ekran üstüne kurulu karşımıza çıkarken, ailenin diğer üyesi Black Shark 3 ise 6.6 inç ekranla kullanıcılarına merhaba diyor. Ayrıca 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olan cihazlar HDR10+ desteğine de sahip ve iki cihazda da yüksek güçle sıvı temelli soğutma bulunuyor.

Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!

Black Shark 3 özellikleri

6.6 inçlik ekrana sahip olan Black Shark 3 AMOLED ekran teknolojisine ev sahipliği yapıyor. Gücünü Qualcomm’un güçlü işlemci yongası Snapdragon 865’ten alan cihaz X55 modemle 5G desteğine sahip. 8 GB RAM ve 12 GB RAM desteğine sahip versiyonlarla gelen cihaz 128 GB ve 256 GB’lık dahili depolama seçeneklerine sahip. 4.720 mAh’lık batarya gücüne sahip olan Black Shark 3 65W’luk şarj desteğiyle geliyor. Arka panelinde üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan cihazın ana kamerası 64 Megapiksel. Buna ek olarak 13 Megapiksel ve 5 Megapiksel sensörlerle güçlendirilen Black Shark 3’ün, ön panelinde 20 Megapiksel’lik selfie kamerası bulunuyor.

Yeni oyuncu telefonu Black Shark 3, AnTuTu testinde rekor kırdı!

Black Shark 3 Pro özellikleri

7.1 inçlik ekrana sahip olan Black Shark 3 Pro AMOLED ekran üzerine kurulu. Ailenin diğer üyesi gibi X55 modem ile 5G desteği sağlayan cihaz, 8 GB RAM 128 GB dahili depolama ile 12 GB RAM 256 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan seçeneklerle geliyor. Batarya konusunda ailenin diğer üyesine göre bir tık daha üstte yer alan Black Shark 3 Pro, 5.000 mAh’lık pil gücüne ve 65W’luk hızlı şarj desteğine sahip. Black Shark 3’le aynı kamera özelliklerine sahip olan Pro modeli 673 dolardan satışa sunulacak. Black Shark 3’ün ise başlangıç fiyatı 500 dolar.


Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!
Xiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yükselltiXiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yüksellti

PAYLAŞ