Resmi olarak tanıtılan Asus Rog Phone 3 özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Asus Rog Phone 3 özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-23 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bugüne kadar piyasaya sürülen en iyi oyuncu telefonlarından biri olan Asus Rog Phone 3 resmi olarak tanıtıldı. Bir oyun canavarı olarak karşımıza çıkan Asus Rog Phone 3 sahip olduğu özelliklerle kullanıcılarına yüksek performans deneyimi sunuyor.

Mobil oyunların oyuncuların gözünde bir yer edinmesi her ne kadar uzun bir zaman alsa da günümüzde mobil oyunlar, oyun piyasasında oldukça büyük bir yere sahip. Bundaki en büyük pay ise büyük oyun şirketlerinin geliştirdiği yeni nesil oyunlar. Oyun gereksinimlerinin artması oyuncu odaklı telefonları da beraberinde getirdi.

ASUS, Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurduASUS, Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleyici Mikrofon teknolojisini duyurdu

Oyuncu odaklı geliştirilen akıllı telefonlar arasında en öne çıkanlardan birisi de Asus Rog Phone serisi. Daha önce piyasaya sürdüğü oyuncu telefonlarıyla büyük bir başarı yakalayan şirket aynı başarıyı serinin yeni telefonunda da devam ettirmeyi hedefliyor. Kullanıcılara hemen hemen her şeyi özelleştirebilme imkanı sunan Asus Rog Phone 3 tam anlamıyla bir performans canavarı.

Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition tanıtıldı

Rog Phone 3’te en dikkat çeken özelliklerden biri de kullanıcıların telefonu tamamen kendi kontrollerine göre özelleştirebilme imkanına sahip olmaları. İşlemci çip setinin hızını ayarlamaktan ekranı ve sesi optimum eğlenceye göre konfigüre etmeye, ağ hızından şarja her şey özelleştirilebilir özellikler arasında yer alıyor. Yüksek performans deneyimiyle bilgisayarı aratmayacak olan Asus Rog Phone 3 tanıtılır tanıtılmaz bugüne kadar geliştirilen en iyi oyuncu odaklı telefonlardan biri oldu.

Asus Rog Phone 3 özellikleri

6.6 inç ekrana sahip olan Rog Phone 3 dokunma gecikmesi 25 ms ile bugüne kadar ü3etilen en düşük gecikemeye sahip olan akıllı telefon. HDR10+ özelliğe sahip olan Rog Phone 3 1 milyar renk desteğine sahip. Kullanıcılara maksimum özellikler sunan cihazda ultrasonik düğmeler daha kişiselleştirilebilir halde karşımıza çıkıyor. Gücünü Qualcomm’un yeni yonga serisi Snapdragon 864+ işlemcisinden alan Rog Phone 3 bu işlemciyle piyasaya sürülen ilk akıllı telefon. İşlemcisi sedyesinde overclock ile performansı yüzde 10 arttıran Rog Phone 3’ün hızı 3.09 Hz’ye kadar çıkabiliyor.

12 GB RAM 128 GB dahili depolama kapasitesi ve 16 GB RAM 512 GB dahili depolama kapasitesi olmak üzere iki farklı versiyonla piyasaya sürülecek olan Rog Phone 3 , her ROG kulaklık için bir ayara sahip olan AudioWizard uygulamasıyla geliyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar oyun seslerini her oyun için ayrı ayrı ayarlayabiliyor.

Arka panelinde 64 MP ana kamera, 13 MP geniş açı sensörü, 5 MP makro kamera olmak üzere üçlü kamera kurulumuna ev sahipliği yapan cihazın ön kamerası ise 24 MP.

6.000 mAh’lık güçlü bir bataryaya sahip olan Asus Rog Phone 3 30W’lık hızlı şarj desteğine sahip. Yapılan açıklamalara göre sadece 46 dakika içerisinde bataryanın yüzde 70’ni doldurabilen şarj aletindeki şarj hızı da yine kullanıcılar tarafından kontrol edilebiliyor.

  • Ekran: 6,6 inç, 1080x2340p 144 Hz AMOLED
  • İşlemci: Snapdragon 865+ 8 çekirdek
  • RAM: 12/16 GB
  • Depolama: 128/256/512 GB
  • Arka Kamera: 64 MP + 13 MP + 5 MP
  • Ön Kamera: 24 MP
  • Batarya: 6.000 mAh, 30 W hızlı şarj
  • İşletim Sistemi: Android 10 (ROG UI arayüzü)
  • Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth 5.1, GPS, NFC, 2x USB Type-C
  • Sensörler: Ekrana gömülü parmak izi, hızlanma ölçer, jiroskop, yakınlık, pusula

Asus Rog Phone 3 fiyatı

Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmeyen Asus Rog Phone 3’ün başlangıç modeli için belirlenen fiyat etiketi 1000 Euro yani bugün ki kur değiriyle vergiler hariç 7.927 TL.


Asus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyurulduAsus ROG Phone 3'ün tanıtım tarihi resmi olarak duyuruldu
ASUS'un ZenFone 7 ailesini yakında tanıtacakASUS'un ZenFone 7 ailesini yakında tanıtacak

PAYLAŞ