Resmi Gazete'nin mobil uygulaması yayında - Haberler - indir.com

Resmi Gazete'nin mobil uygulaması yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-12 17:03:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Resmi devlet kurum ve kuruluşlarının mobil platforma ve teknolojiye geçiş yapmaları tüm hızıyla sürüyor. Özellikle kullanıcıların hayatını kolaylaştıran bu uygulamalar ile kullanıcılar tüm evrak işlerini mobil cihazları üzerinden halledebiliyorlar. Bu noktada şimdi ise Resmi Gazete’nin mobil uygulaması resmi olarak indirilmeye sunuldu. Resmi olan bu uygulama iOS için App Store ve Android için ise Google Play Store’daki yerini aldı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından kullanıma açılan ve indirilmeye sunulan Resmi Gazete adlı mobil uygulama içerisinde ilk sayıdan günümüze kadar olan tüm sayılar yer alıyor. 7 Şubat 1921 yılında yayınlanan ilk Resmi Gazede sayısı da bu mobil uygulamaya dahil edilmiş durumda.

Resmi Gazete Mobil Uygulaması Yayınlandı

Yeni İnternet Yasası Resmi Gazete'de YayınlandıYeni İnternet Yasası Resmi Gazete'de Yayınlandı

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra tüm sayılar için “Arşiv” kısmına ve “Mükerrer Arşiv” kısmına girmek gerekiyor. Dilerseniz ise Arama bölümünden istediğiniz sayı ve içeriğe erişmeniz mümkün olacaktır. Ayrıca uygulama ile istenilen bir sayı gazetesini PDF ile indirilmesi de sağlanabiliyor. Uygulamayı indirirken resmi olduğundan emin olmanızı öneririz. Uygulamayı indirmek için resmi gazete internet sitesini kullanabilirken, ayrıca Google Play Store veya App Store üzerinden “Resmi Gazete” şeklinde arayarak “T.C Resmi Gazete” logolu uygulamayı indirmeye başlayabilirsiniz.

Özellikle ülkemize dair içerikleri ve resmi kararları en yakın ve güncel şekilde takip etmek isteyen kullanıcılar için mobil platformun yaygın olduğu teknoloji çağında bu tarz bir hamlenin oldukça yerinde olduğu gözüküyor.  

Resmi Gazete Android İndir

Resmi Gazete iPhone İndir



PAYLAŞ