Resimlerin Dili; Güzellikler Paylaşılmalı! - Haberler - indir.com

Resimlerin Dili; Güzellikler Paylaşılmalı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özel günlerde, sevdiklerinizle kolaylıkla paylaşabileceğiniz birbirinden göz alıcı resimleri, üstüne üstlük paylaştığınız resimlerin temasına göre yazılmış metinleri Resimlerin Dili mobil uygulamasında bulabilirsiniz.

'Güzellikler Paylaşılmalı' mottosuyla yayınlanan Resimlerin Dili uygulaması; bayramlarda, kandillerde, doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, sevenlerin birbirini hatırladığı özel günlerde farklı kategorilerle ilgi çekici resimlerin ve metinlerin kolaylıkla sosyal mecralarda paylaşılabildiği bir sosyal paylaşım uygulamasıdır.

Uygulama sayesinde tamamı telifli olan resimleri ve resmin temasına göre yazılmış metinleri kolayca ve hızlı bir biçimde paylaşabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan Resimlerin Dili uygulaması'ndaki resimleri ''Paylaş'' bölümünden bulabilir, bu resimlerden beğendiklerinizi Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Pinterest veya LinkedIn gibi sosyal mecralarda paylaşabileceğiniz gibi E-posta ile sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

'Keşfet' adlı bölüme girdiğinizde diğer kullanıcıların paylaştıkları resimleri görebilir, 'Paylaştıklarım' bölümünde ise daha önce paylaştığınız resimleri görebilirsiniz. Ayrıca uygulamada çocuk, çiçekler, tabiat, tarih, sanat, hayvanlar alemi gibi kategoriler de yer alıyor.

Resimlerin Dili

Resimlerin Dili uygulamasında paylaşımlarınızı yapmadan önce resimlerin ışık ayarlarını değiştirebileceğiniz gibi metnin rengine de kendiniz karar verebilirsiniz. Ayrıca paylaştığınız görselin durumuna göre metin kutusunu da farklı yerlere sürükleyebilirsiniz.

Sosyal mecralardaki paylaşımlarınıza renk katacak Resimlerin Dili uygulamasını ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ