Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek! - Haberler - indir.com

Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 13:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

2019 yılının merakla beklenen oyunları arasında bulunan Resident Evil 2, 25 Ocak tarihinde çıkış yapacak. Ayrıca Resident Evil 2 remake sürümünden hemen sonra ücretsiz bir DLC yayınlayacak. İşte DLC ile ilgili detaylar;

2019 Yılının En Çok Beklenen Oyunları Hangileri?

Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.

Residevt Evil 2 Remake'e Çıkış Tarihinden Sonra Ücretsiz DLC Gelecek!

25 Ocak tarihinde çıkış yapacak olan Resident Evil 2 Remake sürümüne çıkışının ardından ücretsiz bir DLC gelecek. Capcom, oyunun çıkış yapmak üzere olması nedene ile düzenlemiş olduğu canlı yayın etkinliği sırasında duyurulmuş olan The Ghost Survivors adlı DLC ücretsiz bir şekilde yayınlanacak. DLC ile birlikte oyunculara Robert Kendo ve Katherine gibi farklı karakterler ile serbest gezebileceği yeni bir oyun modu gelecek. Fakat duyurulmayan karakterlerde olabilir. 

Rastgele oynanış ögeleri sunacak olan DLC içerisinde bir adette oyun içi mağaza olacak. Fakat bu oyun içi mağaza mikro ödeme sistemi yerine oyun içi elde edilen başarılar ile alınabilecek içerikler olacak. Resident Evil 2 Remake, 25 Ocak tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkış yapacak. 


15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun15 tatilde oyun keyfinizi arttıracak 5 oyun
EA bir oyunu iptal ettiğini duyurduEA bir oyunu iptal ettiğini duyurdu
Gizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi AçıklandıGizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi Açıklandı

PAYLAŞ