Resident Evil Revelations, PS 4 ve Xbox One için yayınlanacak - Haberler - indir.com

Resident Evil Revelations, PS 4 ve Xbox One için yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-15 17:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Capcom uzun bir süredir Resident Evil 7 oyunuyla, gündemde yer alıyordu. Son çıkarmış olduğu Resident Evil 7, çıkmadan önce büyük ses getiren bir oyun oldu. Ocak sonunda çıkışını gerçekleştirmesiyle beraber de, oyun severlerin ilgisini kazanmayı başardı. Capcom'un sevilen serisi Resident Evil'in başka bir üyesi olan Resident Evil: Revelations hakkında da yeni bilgiler geldi. Bu haberle beraber, Capcom'un Resident Evil'ı bir süre daha gündemde tutacağı görülüyor. Capcom, Remake HD Remastered serisinden sonra şimdi de, Resident Evil: Revelations yeni nesle aktarılmaya hazırlanıyor.

Resident Evil eski serilerinden biri olan Resident Evil: Revelations, yeniden oyuncularla buluşturulmaya hazırlanıyor. Yapım ilk olarak piyasaya 26 Ocak 2012 tarihinde sürülmüştü. Oyunun senaryosunda, Jill Valentine ve ortağı Parker Luciani'nin başından geçenler konu ediniliyor. Oyun, Resident Evil 1'den esinlenerek geliştirildi. BSAA örgütünün başı Clive, R. O'Brian tarafından Chris Redfield ve ortağı Jessica Sherawat'tan en son haber alınan yer olan Queen Zenobia'ya gönderiliyor. Resident Evil: Revelations, daha sonradan PC, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii U platformlarında oyuncularla buluşmuştu. Son gelen bilgiyle de, PS 4 ve Xbox One için geliştirileceği öğrenildi.

Oyunun PS 4 ve Xbox One için geliştirileceği, resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. Oyunun çıkış tarihi için henüz net bir şey söylenmedi. Fakat platformları dışında bilinen bir diğer şey, Kuzey Amerika ve Avrupa için satışa sunulacağı.





PAYLAŞ