Resident Evil 8, seneye gelebilir - Haberler - indir.com

Resident Evil 8, seneye gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 22:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Resident Evil 8 adlı oyunun gelecek yıl yayınlanacağı ve hikaye ya da düşmanlar anlamında seriye çok farklı yenilikler getireceği söyleniyor. Resident Evil 8 oyunu aynı zamanda RE7 gibi yine birinci şahıs perspektifinden sunulacak. Oyun piyasasının başarılı isimlerinden Capcom'un beğenilen oyun serileri arasında yer alan Resident Evil, yeni bir devam oyunu ile tekrar oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bugün itibariyle ortaya çıkan sızıntı bilgilere göre, uzun süredir adından söz ettiren Resident Evil 8, gelecek yıl oyuncuların beğenisine sunulacak ve seriye yepyeni bir soluk kazandıracak. 

Oyun hakkındaki bu yeni sızıntı, AestheticGamer isimli Twitter hesabı üzerinden yapılmıştır. Genellikle korku oyunları ile ilgili verdiği ve çoğunlukla da güvenilir sızıntılar yapması ile tanınan AestheticGamer, daha önce Resident Evil 3 Remake konusunda da doğru bilgiler vermişti. Konu hakkında şu şekilde bir bilgi bulunuyor; oyun aslında ilk aşamada RE: Revelations 3 şeklinde hazırlandığı fakat yapılan testlerde oldukça olumlu tepkiler alınca Capcom'un kararını değiştirerek bu oyunu Resident Evil 8 yapmak istediği belirtilmiş. 

30 dakikalık Resident Evil 2: Remake demosu nasıl sınırsız oynanır?30 dakikalık Resident Evil 2: Remake demosu nasıl sınırsız oynanır?

Bunun üzerine AestheticGamer; "Resident Evil 2021, Resident Evil 8 olacak ancak bu durum aslında önceden böyle değildi. Geliştirme sürecinin büyük bir kısmında oyun Revelations 3 olarak hazırlanıyordu. Capcom RE7 ve RE8 arasında uzun bir ara olmasını istemedi ve Rev 3 üzerinde yapılan testler müthiş pozitif olunca bu oyunu RE8 yapma kararı alındı. Elbette bu kararın ardından oyunda hikaye ve karakterler üzerinde epey bir değişikliğe gidildi." ifadelerini kullanmış. Buna ek olarak oyunun yapısı ile ilgili ifadelere yer veren AestheticGamer; "RE8, birinci şahış perspektifinde olacak. Resident Evil hayranlarının birçoğunun ilk aşamada oyundan hoşlanmayacağını söyleyebilirim çünkü Capcom bu oyunda düşmanlar kısmında bazı ciddi değişikliklere gidiyor. Halüsinasyonlar, okültizm, delilik ve kimseye güvenememe gibi şeyler oyunun büyük parçası olacak. Bu konularda şüphesi olanlara açık görüşlü olmalarını öneriyorum çünkü oyunu deneyenlerin tepkileri gerçekten de çok ama çok iyi. Yüksek kalitede bir oyun olmasını bekliyorum." şeklinde konuşmasına devam etti.

Konuyla ilgili son olarak ise Resident Evil 8 oyununun cross-gen olacağı aktarılmış, yani PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X platformlarında aynı anda yayınlanacak. Bu bilgiye ek olarak AestheticGamer oyun hakkında bu ay içerisinde daha fazla yeni bilginin çıkacağını ve hatta resmi tanıtımının da bir kaç ay içerisinde yapılacağı dile getirdi. 

Resident Evil yeniden doğuyor

Resident Evil serisi Capcom'un açık ara en çok satan yapımlarında ilk sırada geliyor. Şirket bu nedenle bu seriye çok fazla önem veriyor. RE5 ve RE6 bildiğiniz gibi pek beğenilmemişti. Ancak RE7, RE2 Remake ve RE3 Remake ile beraber Capcom serisi tekrar adından söz ettirmeye başlamış durumdadır. Özellikle de RE2 Remake son 10 yılın en iyi oyunlarından birisi olarak gösteriliyor. Bu sayede seri bir dönem güç kaybetmiş olsa da eski gücüne kavuştuğu düşünülüyor. 

 


Resident Evil 2 Remake'e Yeni Hikaye Modu Geliyor!Resident Evil 2 Remake'e Yeni Hikaye Modu Geliyor!
Resident Evil 3 Remake çıkış tarihi belli olduResident Evil 3 Remake çıkış tarihi belli oldu
Resident Evil 3 Remake sistem gereksinimleriResident Evil 3 Remake sistem gereksinimleri

PAYLAŞ