Resident Evil 3 Remake çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Resident Evil 3 Remake çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 21:29:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Resident Evil 3 ile Remake tutkunları zombilerin istila ettiği Raccoon Ctiy’e geri dönüyor! 

Bildiğiniz bu üzere Resident Evil 2 Remake bu senenin başlarında piyasaya girmişti. Oyunseverler tarafından büyük bir merak ve ilgiyle karşılanan Resident Evil, Capcom’unda büyük bir başarıya imza atmasını sağlamıştı. Bu yılın başında Resident Evil 2 ile büyük bir başarı yakalayan Capcom görünüşe göre bu başarısını devam ettirmeye kararlı. Resident Evil 3 Remake’i bugün State of Play vide tanımıyla duyuran şirket oyunun çıkış tarihini de açıkladı. Resident Evil 3 Remake, Xbox one, Steam ve PlayStation 4 için 3 Nisan 2020 tarihinde oyunseverlerle buluşacak. 

RESIDENT EVIL REVELATIONS Sistem GereksinimleriRESIDENT EVIL REVELATIONS Sistem Gereksinimleri

Resident Evil 2 Remake'e Yeni Hikaye Modu Geliyor!

Oyun bu kez oyuncuları Raccoon Ctiy’e geri döndürecek. Jill Valentine karekteri ile zombilerin istila ettiği Raccoon Ctiy’de maceralarla karşılaşacak oyuncuları tek bekleyen zombilerde değil. Oyuncular bu kez Nemesis ve Umbrella’nın güçleriyle savaşarak hayatta kalma mücadelesi verecek. Buna ek olarak Resident Evil Resistance’ında 4ê karşı 1 olarak çoklu oyuncu moduna sahip olacağı açıklandı.  

Merakla beklenen oyun yakın zamanda ön siparişlere açılmış olacak. Resident Evil tutkunlarına bir sürpriz de hazırlayan Capcom, Resident Evil 3 Remake’i ön sipariş veren oyuncuların Jil Valetine karakterinin kostümünde için Carlos Oliveira’nın orijinal saç stiline sahip olabileceklerini açıkladı. Bu yılki başarısını önümüzdeki senede sürdürmeyi planlayan Capcom’un bu başarısını devam edip ettiremeyeceğini görmek için oyunun çıkmasını beklememiz gerekecek. 


Resident Evil Zero HD sistem gereksinimleriResident Evil Zero HD sistem gereksinimleri
30 dakikalık Resident Evil 2: Remake demosu nasıl sınırsız oynanır?30 dakikalık Resident Evil 2: Remake demosu nasıl sınırsız oynanır?

Resident Evil 3 Remake Tanıtım


PAYLAŞ