Ren Zengfei'den Apple açıklamaları - Haberler - indir.com

Ren Zengfei'den Apple açıklamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-16 20:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei CEO’su olan Ren Zhengfei tarafından 5G bağlantı teknolojileri ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. CEO, bağlantı hızları dikkate alındığı zaman en iyi 5G akıllı telefonların iPhone 12 cihazları olduğunu söyledi. Zhengfei’ye göre iPhone 12’lere en iyi 5G bağlantısını ise Huawei altyapısı sunuyor. Huawei CEO ve kurucusu olan Ren Zhengfei, şirketin 5G operasyonları ile ürünleri hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ayrıca akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar pazarındaki rakipleri olan Apple hakkında da dikkat çekici açıklamalar yaptı. Zhengfei’ye göre iPhone 12 serisinin en iyi 5G bağlantısına sahip telefonlar olduğunu söyledi.

Zhengfei’ye göre iPhone 12 cihazları dünyanın en iyi 5G telefonları oluyor. En iyi 5G teknolojisine sahip olurken Huawei’nin 5G ağ ekipmanlarının kalitesini artırmak için 5G destekli iPhone cihazlarından yardım aldığını belirtirken, hala dünyanın en büyük ağ tedarikçisinin Huawei olduğunu da belirtti.

iPhone 12 mini satışları, bekleneni sunamadıiPhone 12 mini satışları, bekleneni sunamadı

Huawei CEO’suna göre en iyi 5G cihazlar iPhone 12

Ren Zhengfei açıklamaları kapsamında iPhone 12 modeli 5G ile 1.82 GB/sn indirme hızlarına erişerek en iyi 5G bağlantı desteği sunan telefon olmayı başarıyor. Diğer yandan Avrupa’daki 5G ağ performans testlerinin dünyadaki en iyi sonuçları sunduğunu belirtirken, Huawei ile çalışan operatörlerin 5G testlerinde en iyi sonuçlar verdiğinin de altını çiziyor. Zhengfei, Apple’ın Premium akıllı telefon pazarındaki üstünlüğünü de kabul ederken, iPhone kullanıcıları en iyi ağ bağlantısını Huawei altyapısı ile alabildiklerini belirtiyor. Ayrıca CEO’un 2019 yılında da yaptığı açıklamalar ile bir iPhone kullandığını ve ailesi için de satın aldığını belirterek iPhone’un iyi bir ekosistemi olduğunu da belirtmişti.

Huawei CEO’sunun yapmış olduğu bu açıklamalar ile dikkatleri çekerken, yeni dönemde 5G teknolojisi noktasında ne gibi ürün ve teknolojiler olacak göreceğiz.


Araştırmaya göre Android kullanıcıları ilişkilerde iPhone kullanıcılarından daha iyiAraştırmaya göre Android kullanıcıları ilişkilerde iPhone kullanıcılarından daha iyi
Appel iPhone 13 mini için hazırlıklara başladıAppel iPhone 13 mini için hazırlıklara başladı

PAYLAŞ