ReklamStore 10.Yılını Bir Parti İle Kutladı! - Haberler - indir.com

ReklamStore 10.Yılını Bir Parti İle Kutladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-07 22:12:34
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasada aktif olarak kullanılan birçok reklam şirketi ve dijital reklamcılık platformları bulunuyor. İşte bunlardan birisi olan veri odaklı dijital reklam mecrası ReklamStore, 4 Nisan Salı gecesinde 10.yıl dönümünü kutladı. Kutlama etkinliği kapsamında şirket yayıncılar, iş ortakları, reklam verenler ve çalışanların katılımı ile bir parti düzenlendi. İnternet ve dijital ortamda reklamcılık alanında 2007 yılında hizmete giren ReklamStore, bu sene 10.yılına girmiş oldu. İstanbul'un bilinen ve nadir mekanlarından birisi olan Ulus 29'da gerçekleştirilen partiye ilgi oldukça yoğundu.

Katılım olarak 200'ün üstünde bir ilgi gören bu etkinlik kapsamında ReklamStore CEO'su olan Sencan Özen bu başarı ile alakalı; '2007'den bu yana gerek servis gerekse de teknoloji anlamında bir çok ilki yaşadığımız dijital reklam sektöründe 10. senemizi devirmemizin gururu ve sevincini yaşıyoruz. İlk günden bu günümüze kadar bizimle bu yolda yürüyen ve bu mutlu günümüzde sevincimizi bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Sizlerin güveni ve desteği sayesinde ReklamStore'u bugüne getirdiğimizi ve birçok yeniliği sizlerle birlikte yaşadığımızıda belirtmek isterim.' Dedi.

Devam ettiği konuşmasında 2007'den 2017'e kadar ki süreçte gelişen ve gelişmeye devam eden bir reklam şirketi olduklarını belirtti. Ayrıca Özen, 'Affiliate, mobil, video, dsp, dmp ve daha bir çok çözümü tek çatı altında sunduğumuz ReklamStore adına şunu söyleyebilirim ki, aslında henüz yolun başındayız. Gerçekleştirmeyi planladığımız bir çok yenilik ve inovasyon var. Umarım bunları da birlikte kutlama şansı yakalayabiliriz.' Şeklinde açıklamasını noktaladı.

Gece CEO Şencan Özen'in konuşması ile başladı ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Gecenin ilerleyen saatlerinde DJ performansları sergilendi ve davetlilere ikramların ardından eğlenceli bir etkinlik olarak sürmeye devam etti. Sonrasında ise tüm ReklamStore ekibi 10.yıla özel pastalarını beraberce kestiler. Gecenin özel davetlilerinden olan dijital pazarlama yöneticisi Büşra Şaşmaz ise, 'Birlikte çalışmaktan daima mutluluk duyduğumuz, Mudo markasıyla her konuda yakından ilgilenen sevgili iş ortağımız ReklamStore'un 10. Yılını tüm içtenliğimle kutluyorum. İkramları, müzikleri ve enstrümantal performans gösterileriyle bizi büyüleyen 10. Yıl etkinliğinde ReklamStore ailesi ve diğer marka temsilcileri ile birlikte olmak inanılmaz keyifliydi. Uzun yıllar birlikte çalışmak ve güzel projelere imza atmak dileklerimle.' Sözlerini dile getirdi.

Boğaz manzaralı bu mekanda şirketin 10.yıl dönümü kutlandı ve eğlenceli anlara sahne olundu. Birçok katılımcı ReklamStore ekibini tebrik ederek eğlenceli bu parti gecesininde sonuna gelindi.





PAYLAŞ