Reflekslerinizi test edecek koşucu oyunları - Haberler - indir.com

Reflekslerinizi test edecek koşucu oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-11 03:40:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Reflekslerinizi kullanarak akıllı cihazınızda sıkılmadan vakit geçireceğiniz birçok oyun vardır. Bu oyunlar ile beraber boş vaktinizi değerlendirebilir, yeni alanlar keşfedebilir ve ardından yeni stratejiler geliştirerek hızla ilerlemeye çalışacaksınız. Her bir sahnesinde yeni ögerlerle karşılaşmaya hazır olun.

Ramboat 2

Yepyeni bir savaş dünyasında Ramboat atıcı macerası yaşamaya hazır olun. Coronel ve ordusunu yenecek olan kahraman metal asker olduğunuzu herkese kanıtlamak için taktiklerinizi kullanarak ilerlemeye hazırlanın. Silah ve mermi dolu yeni bir aksiyon arcade deneyimi keşfedin. İnanılmaz silahlar toplayın, metal askerinizi yükseltin ve özelleştirin, askeri araçları sürün, savaşa hazır olun ve en iyi platform shooter aksiyon oyununa girin! Yüzlerce düşmandan kaçmak, atlamak ve olabildiğince çabuk kaçmak. Ramboat 2 koşmak, atlamak ve ateş edebileceğiniz bir bağımlılık yapıcı bir oyun. Metal askerler, paraşütçüler, roketatarlar ve düşman denizaltılarından oluşan bir ordudan kurtuldunuz, tüm cephaneliğinizi üzerlerine yüklerken mermi dolu bir şekilde atlatın. Koşmanız sırasında, ateş gücünüzü arttırmak ve silahlarınızı yükseltmek ve yeni vitesler elde etmek için madeni para toplamak için muhteşem güç artışları elde edin.

Run & Gun: HAYDUTLAR

Hızla koşun, nişan alın ve ardından kazanmak için hazır olun. Oyunda sizin kıymetli hazineniz çalındı. Rakiplerinizde etrafınızı sardı. Bu hazineyi geri almak için rakiplerinizi yenmeniz gerekiyor. Bulabileceğiniz en zorlu görev artık burada. Koşun ve toplayabileceğiniz kadar altın toplayın ve bunlarla kendinizi geliştirmenin keyfini çıkarın. Çeşitli engellerle yeteneklerinizi sınayın ve hayatta kalmak için karşına çıkan rakiplerin her birini yok ederek ilerleme kat edin. Hepsini yenmek için tüm gücünüzü kullanmaya hazır olun. Benzersiz ve güçlü yeteneklere sahip farklı haydutlar arasından seçimini yaparak onu yönlendirmenin keyfini çıkarın. 

Bendy in Nightmare Run

Kabus Run In Bendy Android cihazınız için bir aksiyon dolu ‘patron koşucu’ oyunudur. Eğer, çizgi ve karşı saldırı şimdiye Joey Drew Studios klasik 1930'ların karikatürler tasvir büyük, en iğrenç kabadayılardan dört atlamak için tokatlamak olarak Bendy Boris Wolf ve Alice Angel olarak oynayın. Eğer düşmanları savuşturmak engelleri önlemek ve korsan gemileri, şehir sokaklarını, bir hurdalık ve bir o kadar sessiz değil kütüphanesinden yolumuzu gezinirken hiç bitmez. Silahları toplayın ve karakter yukarı düzeyde toplama ve lezzetli Bacon Çorbası teneke harcayarak yeteneklerini geliştirin. daha önce hiç görülmemiş kostüm ve Bölüme özel silahlarla Karakterlerinizi özelleştirin. Kabus Run merch resmi Bendy' e özel erişim ile kazanır kutlayın T Shirt, plushies, poster, anahtarlık ve daha fazlası oyunda sizi bekliyor. 

Alto's Odyssey

Ufuk çizgisinin hemen ötesinde geniş ve keşfedilmemiş bir çöl uzanır. Sırlarını keşfetmek için sonu olmayan bir kumkayağı yolculuğunda Alto ve arkadaşlarına katılın. Rüzgarlı kumulların üzerinden uçun, nefes kesici kanyonların üzerinden geçin ve evinizden çok uzaktaki olağanüstü yerlerde saklı şehirler keşfedin. Yol boyunca binlerce sırrı açığa çıkarırken sarmaşıkların içinde geçecek, sıcak hava balonlarının üstünden zıplayacak, taş duvarları geçecek ve yaramaz lemurlar yakalayacaksınız. Başlı başına bir deneyim. Alto's Odyssey övgü toplayan Alto's Adventure oyununun devamı olarak çıkmıştır ama birini sevmek için diğerini oynamış olmaya gerek yok.

 





PAYLAŞ