reeder Sürükleyici Bir Mobil Spor Oyunu Daha Yaptı - Haberler - indir.com

reeder Sürükleyici Bir Mobil Spor Oyunu Daha Yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-09 01:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Türkiye'nin teknoloji markalarından birisi olan reeder, Anadolu'nun genç yeteneklerinin yer aldığı, oyun geliştirme ekibi olan Games Studio, Basketball Live Mobile oyununda sorna şimdi de futbolseverler için de oyun geliştirdi. Football Live Mobile isimli bu oyun Google Play Store içerisinde yerini aldı. İşte karşınızda futbolseverler için Football Live Mobile:

reeder, Football Live Mobile oyunu Google Play Store içerisinde yerini aldı

Türkiye'nin teknoloji markası olan reeder, yüzde 100 yerli ve milli ekibi olan reeder Games Studio ile online platformdaki oyunlarını geliştirmeye devam ediyor. Reeder Games, 150 bini aşkın kişi tarafından indirilen ve günde en az 1000 defa oynana Basketball Live Mobile oyunundan daha sonra geliştirdiği Football Live Mobile'ın Android sürümünü yayınladı. Geçtiğimiz ay içerisinde Android sürümü ile Google Play üzerinden oyunseverler ile buluşan bu oyun şimdiden en çok indirilen oyunlar arasında 4. sırada yer alıyor.

Mac Uyumlu Reeder 3 Yayınlandı!Mac Uyumlu Reeder 3 Yayınlandı!

Geçtiğimiz ay içerisinde Android sürümü ile karşımıza çıkan ve en çok indirilen oyunlar arasında ilk 4'e giren oyun, 5 farklı tekli oyun ve gerçek zamanlı çok oyunculu modda oynanabiliyor. Canlı ve gerçek rakipler ile oynanabilen bu oyunda, oyunseverler deneyimlere göre seviyelerini belirleyebiliyor. Ayrıca kolay top kontrolü, özel şut ve gol özellikleri, geliştirilebilir ve değiştirilebilir futbolcu karakterleri ile de ön plana çıkıyor. Günlük bonus da kazanabilen oyun içerisinde, frikik atışları deneyerek tamamı ile farklı noktalardan şut çekme imkanına sahip olabiliyor ve gerçekçi şut çekme deneyimine sahip olabiliyorsunuz.

reeder markasının oyun geliştirme ekibi, oyun dünyasının nabzını tutan yeniliklere imza atarken, kullanıcıları da ödüllendirme konusunda geri kalmıyor. Oyunculara özel her ay özel kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyaları Instagram hesabı üzerinden yapıyorlar. 2009 yılı içerinde kurulan ve Türk girişimi olan teknoloji firması reeder, e-kitap okuyucu, tablet, akıllı telefon ve dizüstü bilgisayar gibi teknolojik cihazların üretimi konusunda çeşitli çalışmalar yapıyor. Türkiye'nin ilk 3G'li Android tabletini geliştirmiş olan firma, 2012 yılında elektronik zincirlerdeki ilk GSM operatörü destekli 3G tablet kampanyasına imza attı. Ayrıca reeder Çin tarafından da önemli yatırımlar aldı.


Dual kameralı performans canavarı: reeder P12SDual kameralı performans canavarı: reeder P12S
Uygun fiyatlı tablet: Reeder M7 GoUygun fiyatlı tablet: Reeder M7 Go
Büyük ekranlı tablet arayanlara: reeder M10 PlusBüyük ekranlı tablet arayanlara: reeder M10 Plus

PAYLAŞ