Redmi'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı AirDots 2 TWS duyuruldu - Haberler - indir.com

Redmi'nin yeni uygun fiyatlı kablosuz kulaklığı AirDots 2 TWS duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-20 23:01:02
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Çin’de düzenlenen bir etkinlikte Redmi’nin yeni ve uygun fiyata sahip kablosuz kulaklığı AirDots 2 TWS duyuruldu. Bilindiği üzere şirketin kullanıcı taraflı kar politikasından dolayı ürünler yüksek özelliklere sahip olurken fiyatı da mümkün olduğu kadar ucuz tutulmaya çalışılıyor. Yeni nesil kablosuz kulaklıklar 22 Temmuz’da piyasaya sürülecek.

Tanıtılan bu ürün tasarımı , uygun fiyatı ve teknik özellikleri ile kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görecek gibi duruyor. İsterseniz şimdi tanıtılan yeni ürünü daha yakından inceleyelim

İşte Redmi AirDots 2 TWS

Oldukça sade ve minimalist bir tasarıma sahip olan cihazın tek güzel yanı tasarımı değil. Redmi AirDots 2 TWS’yi önceki kablosuz kulaklık modellerinden ayıran özelliği, bu yeni cihazın Bluetooth 5.0 destekli olması. Kullanıcı tarafından bakıldığında ise  bu özellik  onlara daha hızlı ve daha kararlı formda bağlantı kurma imkanı sunacak ve Bluetooth 5.0 teknolojisinden faydalanabilecekler.

Kablosuz kulaklıklarda olmazsa olmaz sayılabilecek dokunmatik kontrol özelliği de bu cihazda mevcut. Kulaklıkların ağırlığı 4.1 gram olup 3 farklı kulak tıkacı ile sunulacaktır. Kullanıcının XiaoAI Voice Assistant’a erişebilmeleri için kulaklıklara iki kez dokunması yeterli olacak ve bu sayede kullanıcılar fotoğraf çekme, navigasyon ve telefonu bul gibi özelliklerden faydalanabiliyor olacaklar.

 

Yapılan açıklamalara göre kulaklıklar  4 saat  , şarj kutusu ile toplamda 12 saate kadar  kullanım imkanı sunuyor.

Fiyatı ne kadar olacak?
İlk etapta kulaklıklar Çin’de kitle fonlama kampanyası ile  11 dolar(+vergiler) gibi bir fiyat üzerinden satışa sunulurken, kampanya sonrasında 14 dolar (+vergiler) fiyatı üzerinden  kullanıcılarına ulaşacak.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ