Redmi'nin yeni telefonun tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Redmi'nin yeni telefonun tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-16 15:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Redmi'nin bugün içerisinde TENAA'da listelenen yeni bir akıllı cep telefonu ilerleyen saatlerin ardından yine TENAA'da ortaya çıkan tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonun tasarımı, günümüzün trend tasarımları arasında yer alıyor. Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi bünyesinde faaliyet gösteren Redmi, bugüne kadar pek çok fiyat performans odaklı akıllı telefon ve amiral gemilerini kullanıcıların karşısına çıkardı. Şirketin neredeyse her modeli de başarılı oldu. Fakat Xiaomi, bugünlerde akıllı cep telefonları hakkında planlarını daha da üst seviyelere taşımaya başladı. 

Xiaomi, son birkaç ay içerisinde çok sayıda kendi akıllı cep telefonu ve Redmi akıllı cep telefonları raflarda yerini aldı. Redmi markalı akıllı cep telefonların sayısıysa artık oldukça fazladır. Fakat şirket bu sayıyı daha da yukarı yaşımaya karar vermiş gibi gözüküyor. Bugün, Redmi'nin bir akıllı telefonu daha kendisini TENAA'da gösterdi.

Yeni Xiaomi Mi Redmi K30S tanıtıldıYeni Xiaomi Mi Redmi K30S tanıtıldı

Redmi'nin gizemli telefonunu gün yüzüne çıktı

Redmi'nin M2010J19SC model numaralı yeni akıllı cep telefonu TENAA'da listelendikte sonra bu kez tasarımının göründüğü bir görselle gün yüzüne çıktı. Telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı artık netlik kazanmış durumdadır. Redmi, resimlerden görüldüğü üzere kullanıcılara oldukça tanıdık gelen bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak gibi gözüküyor. 

Resimlerde de görüleceği üzere Redmi'nin yeni akıllı cep telefonu, Samsung'un, Honor'un ve Realme'nin akıllı cep telefon modellerinin taşıdığı bir tasarımla kullanıcılarla olacak. Söz konusu bu akıllı cep telefonun arka kısmında kenarları yuvarlak dikdörtgen bir kamera kurulumu yer alacak. Cihazın ekranıyla delikli bir ekran tasarımıyla farkklılık barındırmayacak. Akıllı cep telefonun hangi isimle çıkış yapacağı şu an için bilinmiyor. 

Fakat telefonun TENAA sayfasında 6,53 inçlik FullHD+ çözünürlüklü bir ekran tasarımıyla geleceği bilgisi de verildi. Bunun yanı sıra aynı zamanda donanım kısmında da telefonun hangi işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacağı bilgisi de şu an için bilinen bir durum değildir. Bu yeni Redmi telefonun en can alıcı noktası ise bataryası olacak gibi gözüküyor. Günümüzde 5.000 mAh'li bataryalar iyice yaygınlaşırken Redmi, bu standardı artık 6.000 mAh'e taşıyacak. Telefonun 6.000 mAh'lik bataryası 22,5 W hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Telefon, siyah, beyaz, kırmızı, mor, yeşil ve turuncu renk seçenekleriyle satışa çıkacak.


Redmi'nin yeni amiral gemisi K30S duyurulduRedmi'nin yeni amiral gemisi K30S duyuruldu
Redmi K40 işlemcisi ile bir ilki başaracakRedmi K40 işlemcisi ile bir ilki başaracak
Redmi Note 9G ve High Edition özellikleri ortaya çıktıRedmi Note 9G ve High Edition özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ