Redmi'nin K40 modelli oyuncu telefonu onaylandı - Haberler - indir.com

Redmi'nin K40 modelli oyuncu telefonu onaylandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 11:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Redmi'nin bir süredir hakkında bilgiler sızdırdığı oyun odaklı akıllı cep telefonu nihayet resmi olarak  tanıtıldı. K40 serisi altında yer alan söz konusu bu telefonlar, Redmi K40 Game Enhanced Edition adına sahiptir. Başarılı üretici Redmi'nin ilk akıllı oyun telefonu olarak oyuncuların deneyimini daha da iyileştirmek adına yerleştirilen omuz tetik tuşları vardır. 

Söz konusu telefonun üçlü kamera sisteminin çevresinde titreşimli bir ortam ışığı yer alıyor. Bu ışığın renkleri sürekli değişiklik gösteriyor. Cihazın bu ışığı genel arama, mesajlar ve şarj için bildirim göstergesi fonksiyonuna sahiptir. Akıllı cep telefonun ekranı ön kameraya da ev sahipliği yapıyor. Söz cep telefonun 6.67 inç büyüklüğündeki OLED ekranının yenileme hızı 120 Hz'dir. Dokunuş örnekleme hızı ise 480 hz olarak belirlendi. HDR10+ desteği de ekran özellikleri arasında yer alıyor. Ekranın üç kenarını saran çerçevenin kalınlığı ise sadece 1.8 milimetre şeklinde hesaplandı. 

Redmi K40, en güçlü telefonlar listesinde ilk 10'da yer alıyorRedmi K40, en güçlü telefonlar listesinde ilk 10'da yer alıyor

Telefona performansını veren MediaTek’in Dimensity 1200 işlemci, performansı doğrudan etkiliyor. Cihazın işlemcisine eşlik eden bellek seçenekleri ise 12 GB'a kadar yükseliyor. Maksimum olan depolama alanı kapasitesi ise 256 GB'dır. MicroSD kart desteği ile telefonun depolama alanını genişletmek mümkündür. Cihaza 5065 mAh kapasiteli pilden güç alıyor. Bu pil, 67W kablolu şarj desteğine sahiptir. Pil USB-C girişi ile dolum işlemi gerçekleşiyor. Söz konusu bu akıllı cep telefon kutusundan çıkarken Android 11 işletim sistemi ve MIUI 12 kullanıcı arayüzüyle çıkacak. Redmi K40 Game Enhanced Edition’da ana kamera kısmında 64 megapiksel çözünürlüklü sensör yer alıyor. 8 megapiksel geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro kamera sistemi tamamlıyor. Oyun odaklı bu telefonun önünde ise 16 megapiksel kamera bulunuyor.

Redmi K40 Game Enhanced Edition, Çin’de 1999 yuandan (2525 TL) başlayan fiyat etiketleriyle satışa çıkacak. Bu fiyat karşılığında kullanıcılara 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunuluyor. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyon ise 2699 yuan (3411 TL) karşılığında satılacak. Oyuncular için özel olarak tasarlanan bu akıllı cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. Daha sonra yeni bilgilerin gelmesi bekleniyor. 


Redmi Note 10 basın görselleri ortaya çıktıRedmi Note 10 basın görselleri ortaya çıktı
Yeni Redmi Note 10 serisiyle sınırlarınıza meydan okuyun!Yeni Redmi Note 10 serisiyle sınırlarınıza meydan okuyun!
İlk yerli üretim Xiaomi Redmi 9C olacakİlk yerli üretim Xiaomi Redmi 9C olacak

PAYLAŞ