Redmi'nin ilk amiral gemisi telefonu için fiyat belli oldu - Haberler - indir.com

Redmi'nin ilk amiral gemisi telefonu için fiyat belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-07 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 yılına bağımsız bir telefon markası olarak devam edecek olan Redmi’nin, ilk amiral gemisine dair bazı bilgiler elde edildi.

Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, bilindiği üzere bir de Redmi adıyla alt bir markaya sahipti. Redmi imzalı telefonlarla da akıllı telefon sektöründe ilgi gören şirket, bir süre önce 2019 itibariyle Redmi’nin bağımsız bir marka olarak yola devam edeceğini açıklamıştı. Redmi’nin, Xiaomi’den ayrıldıktan sonra neler yapacağı merak konusuydu. Şirketin en büyük rakiplerinden biri olan Huawei’nin alt markası Honor da Redmi’nin en büyük rakibi olarak görülüyor.

Honor’ın, bu yıl piyasaya View 20 modeli ile iddialı bir giriş yapması bekleniyor. Redmi’nin bu anlamda planları oldukça merak edilirken, bazı bilgiler elde edildi. Redmi’nin bağımsızlığından sonra çıkaracağı ilk amiral gemisinin fiyatı, resmi olarak açıklandı.

Xiaomi Mi Mix 3 Saray Özel Sürümünü tanıttı

Redmi’nin ilk amiral gemisi, 10 Ocak tarihinde tanıtılacak

Xiaomi’nin daha önce alt markası olan Redmi, 2019 yılına bağımsız bir şekilde devam ediyor. Xiaomi’nin alt markası olarak teknoloji dünyasında yer alırken de akıllı telefon dünyasında başarılı olan Redmi’nin, bu yıl nasıl bir performans sergileyeceği oldukça merak ediliyor. Redmi’nin bağımsızlığından sonra ilk amiral gemisini, 10 Ocak tarihinde tanıtacağı biliniyor fakat cihaza dair başka hiçbir bilgi mevcut değil. Xiaomi'nin kurucusu Lei Jun, merak edilen ve henüz ismi de bilinmeyen cihazla alakalı Weibo sitesi üzerinden duyuru yaptı ve amiral gemisinin fiyatını söyledi. Redmi Pro 2 veya Redmi 7 olarak çıkması beklenen cihazın fiyat etiketine dair verilen ipucuna bakılırsa, cihaz 2.999 yuan (440 dolar) gibi bir fiyata sahip olacak. Bu fiyat bugünkü dolar kuru ile 2 bin 360 TL ediyor. Redmi’nin yeni amiral gemisi, Honor View 20 modeline rakip olarak çıkacak. bu iki başarılı marka arasındaki rekabetin nasıl sonuçlanacağı merak konusu.





PAYLAŞ