Redmi'den fiyatıyla cezbeden kablosuz kulaklıklar - Haberler - indir.com

Redmi'den fiyatıyla cezbeden kablosuz kulaklıklar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-08 17:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Redmi, rakiplerine göre daha uygun fiyatlı kablosuz kulaklıkları SonicBass ve Earbuds 2c'yi duyurdu. 12 saate kadar kullanım imkanı sunan kablosuz kulaklıklar, diğer teknik özellikleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Redmi'nin yeni kablosuz kulaklıkları, ilerleyen saatlerde satışa çıkacak.

Xiaomi destekli teknoloji şirketi Redmi, bugün düzenlemiş olduğu bir etkinlikte kullanıcılar ile buluşturacağı iki yeni kablosuz kulaklık modeli duyurdu. "Earbuds 2c" ve "SonicBass" olarak isimlendirilen kablosuz kulaklıklar, tasarımları ile benzersiz olmasalar da teknik özellikleri ile tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyorlar. Dilerseniz hemen, bu kablosuz kulaklıkların teknik özelliklerine yakından bakalım.

HarmanyOS 2.0'ı hangi işlemcili Huawei cihazlarının alacağı belli olduHarmanyOS 2.0'ı hangi işlemcili Huawei cihazlarının alacağı belli oldu

Redmi SonicBass, tam anlamıyla kablosuz kulaklık değil. Boyun bandı tasarımına sahip olan kulaklık, sahip olduğu kısmi kablolar aracılığı ile ses iletimini sağlıyor. Earbuds 2c ise adından da anlaşılabileceği üzere kendi şarj kutusu ile birlikte gelen bir kablosuz kulaklık. Redmi'ye göre her iki kulaklık modelinde de IPX4 sertifikası bulunuyor. Ayrıca Redmi'nin her iki kulaklık modeli de 12 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

İşte Redmi'nin yeni kablosuz kulaklıkları

Redmi Earbuds 2c, mat bir tasarıma sahip. Her iki kulaklığında da 43 mAh'lık pil bulunan kablosuz kulaklık, 4 saat kadar kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. Micro USB ile şarj edilebilen kutunun tam şarj olması ise sadece 1,5 saat gibi bir sürede gerçekleşiyor. Redmi, şarj kutusunun 150 saat bekleme süresine sahip olduğunu da belirtiyor. Bluetooth 5 desteğine sahip olan kablosuz kulaklık, 10 metreye kadar kesintisiz olarak kullanım imkanı vadediyor.

Android ve iOS işletim sistemli cihazlar ile uyumlu olarak kullanılabilen Redmi Earbuds 2c, arama kalitesinin artırılması için özel bir teknolojiye sahip. Ayrıca kullanıcılar, bu kablosuz kulaklıkla Google Asistan desteğini de kullanabiliyorlar. Üzerinde bir adet tuş bulunan kablosuz kulaklık, bu tuş sayesinde müzik durdurma, yeniden oynatma, sesli asistanı aktifleştirme, aramalar arasında geçiş yapabilme gibi bir dizi işlev sunuyor.

Redmi SonicBass'ın özelliklerine baktığımızda ise 120 mAh kapasiteli bir pil kullanıldığını görüyoruz. Tıpkı Earbuds 2c'de olduğu gibi bu model kulaklıkta da micro USB girişi ile şarj imkanı sunuluyor. Redmi'ye göre yaklaşık 2 saat gibi bir sürede şarj edilebilen SonicBass'ın bekleme süresi 200 saat. 21.2 gram ağırlığında olan kablosuz kulaklık, Bluetooth 5 desteği ile iOS ve Android cihazların yanı sıra, Windows bilgisayarlarda da sorunsuz bir şekilde kullanılabiliyor.

Redmi SonicBass, 9.2 milimetrelik dinamik sürücülere sahip. Bu sayede ses kalitesi biraz daha iyileştiriliyor. Boyun bandı bölümüne eklenen tuşlar sayesinde çok işlevli bir denetim sunan kablosuz kulaklık, Google Asistan, Amazon Alexa ve Siri'yi de destekliyor. Bu sayede kullanıcılar, istedikleri sesli asistanı kullanabiliyorlar.

Redmi tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin yeni kablosuz kulaklıkları, günün ilerleyen saatlerinde satışa sunulacak. Bu kablosuz kulaklıkların fiyatları ise şöyle olacak;

  • Redmi SonicBass: 17 dolar (yaklaşık 130 TL + vergiler)
  • Redmi Earbuds 2c: 20 dolar (yaklaşık 160 TL + vergiler)




PAYLAŞ