Redmi Note 9 serisinin yeni modeli ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 serisinin yeni modeli ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-06 19:30:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Üçüncü çeyrekte Türkiye’nin en çok satan akıllı telefon markası olan Redmi Note 9 serisinin yeni modeli hakkında ilk sızıntılar geldi.

Xiaomi’nin alt markası olarak akıllı telefon pazarında faaliyet göstermekte olan Redmi piyasaya sürdüğü fiyat performans ürünleriyle büyük başarılara imza atıyor. Son iki yılın en hızlı yükseleen akıllı telefon üreticileri arasında olan şirketin yeni serisinde Note 9, Note 9 Pro, Note 9S ve Note 9 Pro Max modelleri kullanıcılara merhaba diyor.

Redmi Note 10 4G, 3C sertifikası aldıRedmi Note 10 4G, 3C sertifikası aldı

Serinin modellerini arttırmak için kolları sıvayan şirketin bir yeni model daha ekleyeceği söyleniyor. Konuyla ilgili gelen sızıntılarda Redmi 9 serisine eklenebilecek üç farklı model adı geçiyor. Bunlardan Samsung imzalı yeni ISOCELL HM2 108 megapiksel sensörünü kullanıyor ve 108 MP ana kamerayla geliyor.

Konuyla ilgili yapılan yeni sızıntılara göre ise Redmi 9 modeli 6.67 inç ekran boyutuna ve 1080×2400 piksel çözünürlüğe sahip olan IPS LCD 120 Hz ekranla gelecek. Aynı zamanda kullanıcılara VRR desteği de sunulacak olan bu ekranın 120 Hz ekran yenileme hızına kadar destekleyeceği aktarılıyor. Ayrıca pil tasarrufu için ekran 30 hz, 48 hz, 50 hz, 60 hz ve 90 hz seviyesine otomatik olarak indirebilecek.

Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri yeniden sızdırıldı

Redmi Note 10 modeli için pek acele etmeyen şirketin yeni akıllı telefonun 4.800 mAh batarya kapasitesine sahip olacağı aktarılsa da cihazın kaç W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacağı henüz bilinmiyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde yeni ürünleriyle ilgili açıklama yapan Xiaomi’nin hızlı şarj teknolojisine odaklanacağını sizlere aktarmıştık. 200 W’luk hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışan şirketin bu teknolojiyi en erken gelecek sene piyasaya sürülecek cihazlarında sunması beklense de Redmi Note 9 serisinin yeni versiyonunda da hatırı sayılır bir hızlı şarj teknolojisine imza atması bekleniyor.

Mevcut seride şimdilik en çok dikkat çeken modeller ise Redmi Note 9 Pro modeli. İddialı özelliklerle seride öne çıkmayı başaran model bu yıl Mart ayında tanıtılmıştı. Seriye yeni eklenecek modelin Redmi BNote 9 Pro’yu geride bırakıp bırakamayacağını ilerleyen dönemlerde birlikte göreceğiz.


Yeni Xiaomi Mi Redmi K30S tanıtıldıYeni Xiaomi Mi Redmi K30S tanıtıldı
Redmi K40 işlemcisi ile bir ilki başaracakRedmi K40 işlemcisi ile bir ilki başaracak

PAYLAŞ