Redmi Note 9 serisinin toz sorunu için resmi açıklama - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 serisinin toz sorunu için resmi açıklama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-25 22:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi imzalı dikkat çeken akıllı telefonlar Redmi Note 9 ve Note 9 Pro için toz sorunu hakkında firmadan resmi açıklama geldi.

Türkiye'de de satışta olan bütçe dostu cihazlardan olan Redmi Note 9 ve Note 9 Pro, kısa süre önce kullanıcılarını üzen bir kamera tozlanma sorunu ile gündeme geldi. Ortaya çıktığı kadarı ile üretilen bazı modellerde arka kamera sisteminin içerisine toz girişi gerçekleşiyordu. Daha önce de söylendiği gibi o modülün kesinlikle toz almayacak bir şekilde yapılması gerekiyordu. Çünkü tozlanma fotoğraf ve video kalitesini son derece olumsuz bir yönde etkiliyor. Xiaomi tarafından bu konu ile ilgili olarak gelen ilk cevap sorunun sadece ufak bir stokta görüldüğü yönünde oldu. Açıklama şöyle:

Androidsiz ilk Huawei telefon yıl sonundan önce piyasada olacakAndroidsiz ilk Huawei telefon yıl sonundan önce piyasada olacak

Xiaomi olarak tüm ürünlerimizi çok sıkı bir kalite kontrol sürecinden geçiriyoruz. Ancak, zaman zaman farklı kullanım ortamlarında çok küçük sorunlara rastlanabiliyor. Bazı kullanıcılarımızın Redmi Note 9 serisi akıllı telefonlarımızda toz sorunu yaşadığının farkındayız. Bu sorunun verdiği rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz. Bu sorunla karşılaşan kullanıcılarımıza cihazlarını faturasıyla birlikte teknisyenlerimizin kapsamlı bir kontrol yapacakları ve yardımcı olmaya çalışacakları en yakın Xiaomi servis merkezine götürmelerini rica ediyoruz. 

Seride en çok Redmi Note 9 Pro dikkat çekiyor

6,67 inç FHD+ LCD ekran üstüne kurulan ve 16 megapiksel ön kamerasını merkeze konumlandırılan bir ekran deliğinde taşıyan telefon, gücünü Snapdragon 720G işlemciden alıyor. 6 GB / 8 GB RAM ile artırılabilir 64 GB / 128 GB depolama seçenekleri sunulan model, 30W hızlı şarj destekli 5.020 mAh pil ile geliyor. Telefonun arkasında dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Nispeten büyük kamera modülünde 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor.



PAYLAŞ