Redmi Note 9 Pro'nun sızdırılan ilk görüntüsü - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 Pro'nun sızdırılan ilk görüntüsü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin tanıtımı yaklaşan yeni akıllı telefon modeli olan Redmi Note 9 Pro’ya dair detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise cihazın sızdırılmış olan ilk görüntüsü ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntüye göre modelin arka yüzü ortaya çıkıyor. İlk etapta tasarım noktasında modelin 4’lü bir kamera kurulumuna sahip olarak gelmesi bekleniyor. Akıllı telefon pazarında son dönemin konuşulan markalarından olan Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, kullanıcılarına sunmuş olduğu hem bütçe dostu hem de amiral gemisi akıllı telefon modelleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle Türkiye’de dahil olmak üzere birçok kullanıcı yüksek fiyatlar ödemek yerine uygun fiyatlı Xiaomi akıllı telefon modelleri tercih ediyorlar.

Xiaomi’nin yeni Redmi Note 9 Pro’su ortaya çıktı

Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!

Şirket 2019 yılınca birçok akıllı telefon modelini kullanıcılarına sundu. 2020 yılında da benzer bir strateji izleyecek gibi duruyor. 12 Mart’ta düzenleyeceği bir etkinlik ile beraber yeni akıllı telefon modeli Redmi Note 9 Pro’yu tanıtmış olacak. Şirket şu ana kadar model hakkında herhangi bir detay vermezken, Redmi Note 9 Pro’nn tasarımı ilk kez internet ortamında sızdırıldı. Tasarım noktasında dörtlü bir kameraya sahip olacağı kesin olarak gözüken bu modelin kameranın alt bölümünde LED flaş yer alacağı gözüküyor. Diğer yandan sızıntılar ayrıca delikli bir ekrana sahip olacağı ve bu kapsamda alt bölüm için ince çerçevelere sahip olması bekleniyor. Redmi Note 9 Pro’nun bu sızıntısı ise önceki sızıntıları doğrulamış oluyor.

Redmi Note 9 Pro’nun arka bölümünde dörtlü kamera haricinde arka yüzeyde herhangi bir parmak izi tarayıcı gözükmüyor. Bu durum ise modelin parmak izi tarayıcısını ekrana dahili olarak geliştirdiği düşüncelerini akıllara getiriyor. Modelde yüksek bir ihtimalle 90 veya 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacakken, 5G destekli gelmesi bekleniyor.


Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!
Xiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yükselltiXiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yüksellti

PAYLAŞ