Redmi Note 9 Pro saniyeler içinde tükendi! - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 Pro saniyeler içinde tükendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-18 12:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin alt markası olarak görev yapan Redmi tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde tanıtımı yapılan Redmi Note 9 Pro için pek de sürpriz olmayan bir başarı daha geldi. Redmi Note 9 Pro Max ile beraber lanse edilen Note 9 Pro, satışı sunulduğu anda ürünün ilk stoğu hızla tükendi. Bu başarıya daha önce ürettiği bir çok model ile de ulaşmayı başaran Xiaomi, şu an için Pro Max'i satışa sunmuyor. Serinin en dikkat çeken iddialı modellerinden biri olan Pro Max için Çin merkezli satışın 25 Mart tarihinde gerçekleştireceği söyleniyor. Bununla beraber Note 9 Pro bir sonraki satışı için ise yine Çin merkezli olarak gerçekleşeceği söyleniyor. Redmi Note 7 ve Redmi Note 8 kadar büyük sayış rakamlarını elde edeceğini daha şimdiden belli eden bu modeller, genel olarak kullanıcılar tarafından beğenilmiş gibi gözüküyor. Şirket bu modeller özelinde corona virüs salgını sebebiyle herhangi bir stok sorunu yaşamayacağı da elde edilen bilgiler arasındadır. Note 9 ailesinin ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor. 

Redmi Note 9 Pro'nun sızdırılan ilk görüntüsüRedmi Note 9 Pro'nun sızdırılan ilk görüntüsü

Redmi Note 9 Pro teknik özellikleri

Note 9 Pro Max ile tasarımı aynı olan Redmi Note 9 Pro, 6,67 inç FHD+ LCD ekran özelliğine sahip olup bu özelliği takiben cihazın ekranında yer alan 16 megapiksellik bri kamera ön kamera görülüyor. Gücünü Pro Max gibi Snapdragon 720G işlemci sisteminden alan Note 9 Pro 4 GB + 6 GB RAM ile artırılabilir 64 GB / 128 GB depolama alanına da sahiptir. Söz konusu bu akıllı cep telefonu 5.020 mAh pil kapasitesi ile kullanım açısından son derece güçlü bir batarya ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Cihazın en şaşırtan özelliği kutusunda 33W hızlı şarj değil 18W hızlı  şarj cihazı ile çıkıyor olmasıdır. Hem tasarımı hem de özellikleriyle beğenileri üzerine toplayan bu akıllı cihazın arka kısmında dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Fakat burada bu sefer 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor. Cihazın her bir özelliği kullanıcılar için yeterli düzeyde olup uzun soluklu bir kullanım sunacak düzeydedir. 


Redmi Note 9 Pro ve Geekbench'te!Redmi Note 9 Pro ve Geekbench'te!
Redmi Note 9 Pro kutusuyla birlikte görüntülendi!Redmi Note 9 Pro kutusuyla birlikte görüntülendi!
Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 Pro özellikleri ve fiyatı!Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 Pro özellikleri ve fiyatı!

PAYLAŞ