Redmi Note 9 Pro, Android Enterprise Recommended listesine girdi - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 Pro, Android Enterprise Recommended listesine girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-27 20:15:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Xiaomi imzalı dikkat çeken akıllı telefonlar Redmi Note 9 Pro, bu defa güzel bir konu ile gündemde yer alıyor. Bunun arkasında Google var.

Burada güzel diyoruz çünkü Türkiye pazarında da satılan cihazlar Note 9 ve abisi 9 Pro, kısa süre önce can sıkıcı bir kamera tozlanma sorunu haberi ile gündemdeydi. Ortaya çıktığı kadarı ile üretilen bazı modellerde arka kamera sisteminin içerisine toz kaçıyordu. Problemin tekrarlanmaması için üretim tesisine gerekli olan bildirimlerin yapıldığını ifade eden Xiaomi, şimdi ise Redmi Note 9 Pro modelinin "Android Enterprise Recommended" listesine girmesi ile birlikte ses getirdi. Bu listeye daha önce de Xiaomi imzalı akıllı telefonlar girmişti. Fakat bunların tamamı Android One programında yer alıyordu. Google ilk kez bu listeye MIUI üzerine kurulan bir Xiaomi modelini dahil etti. İki yıl önce kurulan Android Enterprise Recommended programı,Google'ın firmalara / şirketlere uygun. Android telefonların listelendiği bir yer ve bu açıdan buraya Redmi Note 9 Pro'nun girmesi çok iyi görünüyor.

Xiaomi Device Control ile Xiaomi telefonlar bilgisayardan yönetilebiliyorXiaomi Device Control ile Xiaomi telefonlar bilgisayardan yönetilebiliyor

Redmi Note 9 Pro için kısa bir özet yaparsak 6,67 inç FHD+ LCD ekran üstüne kurulan ve 16 megapiksel ön kamerasını merkeze konumlandırılan bir ekran deliğinde taşıyan telefon, gücünü Snapdragon 720G işlemciden alıyor. 6 GB / 8 GB RAM ile artırılabilir 64 GB / 128 GB depolama seçenekleri sunulan model, 30W hızlı şarj destekli 5.020 mAh pil ile geliyor. Telefonun arkasında dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Nispeten büyük kamera modülünde 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor. 



PAYLAŞ