Redmi Note 9 5G'nin şarjı 4 gün dayanabilecek - Haberler - indir.com

Redmi Note 9 5G'nin şarjı 4 gün dayanabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-26 12:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin başkanı Lu Weibing, saatler sonra tanıtımı gerçekleştirilecek olan Note 9G modeli hakkında önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Weibing, bu cihazı 24 saat boyunca kullandığı ve mevcur batarya durumunun ise yüzde 76 seviyesinde olduğunu belirtti. Ayrıca bu sözlerine dair ekran görüntüsü desteği de paylaştı. Xiaomi’nin popüler markası olan Redmi, yeni nesil akıllı telefon modeli olan Note 9 5G ve Note 9 5G Pro modelleri hakkında ipuçları paylaşmaya devam ediyor. Daha öncesinde Geekbench ile ortaya çıkan cihaza dair bilgiler, şimdi ise Redmi şirket başkanı Lu Weibing tarafından yayınlandı. Sosyal medyadaki paylaşılan görsel ile Redmi Note 9 5G modelinin bataryasının ne kadar uzun süre dayandığını açık bir şekilde gösterdi.

Paylaşım ile yapılan açıklamada ise 24 saat boyunca normal performans modunda olduğunu ve bataryanın ise yüzde 24 oranında azaldığını belirtti. Normal bir kullanımda ise Redmi Note 9 5G modelinin tek şarj ile 4-5 gün dayanabileceği anlamı ortaya çıkıyor. Modelde 6000 mAh batarya ile Snapdragon 750G 5G işlemcisinin yer aldığını belirtelim.

Redmi Note 9 Pro 5G Geekbench testindeRedmi Note 9 Pro 5G Geekbench testinde

Redmi Note 9 5G Pro bataryası ile ön plana çıkacak

Hızlı şarj destekli gelmesi beklenen Redmi Note 9 5G modelinde 6000 mAh gibi büyük bir batarya göreceğiz. Bu noktada ısınmaması için şirketin özellikle oyun severler için sıvı soğutma sistemi kullanacağı bekleniyor. Bu sayede hem oyun severler hem de şarj edenler için bu cihaz oldukça serin bir model olacak diyebiliriz. Redmi Note 9 5G modelinin saatler sonra gerçekleştirilecek olan etkinlik ile resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Modellerin şimdiden ne gibi teknolojilere sahip olacağı merakla bekleniyor. Cihazın ise 150 dolar + 1200 TL + vergiler olması bekleniyor.


Redmi Note 9 Pro'nun tüm detayları ortaya çıktıRedmi Note 9 Pro'nun tüm detayları ortaya çıktı
Redmi Note 9 Pro 5G'nin tasarımı ortaya çıktıRedmi Note 9 Pro 5G'nin tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ