Redmi Note 8 Pro'nun Avrupa fiyatı belli oldu - Haberler - indir.com

Redmi Note 8 Pro'nun Avrupa fiyatı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 13:34:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanların sevilen telefonlarından olan Redmi, Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün bir rekora imza atarak 300 binden fazla sattı. Yakında ise Avrupa'da satışa sunulacak telefonun Avrupa fiyatı internete sızdırıldı.

Avrupa fiyatı hakkında bazı bilgiler ortaya çıkan Redmi Note 8 Pro’nun, gelen haberlere bakılırsa akıllı telefonun global versiyonu Eylül ayının sonunda piyasaya sürülecek. Telefonun 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip modelinin Avrupa'da 259 euro karşılığında satılacağı söyleniyor. Telefonun 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı olan modeli ise 289 euro fiyat etiketi taşıyacak.

Redmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdıRedmi Note 8 Pro satışa çıktığı ilk gün rekor kırdı

İlk gün 300 binden fazla sattı

Redmi Note 8 Pro'nun 6 + 64 GB ve 6 + 128 GB versiyonları şu anda Çin'de sırasıyla 196 ve 224 dolara satılıyor.  23 Eylül'den itibaren Avrupa'da satışa sunulacak olan Redmi Note 8 ve Note 8 Pro akıllı telefonun siyah, yeşil ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneği bulunuyor. Telefon ilk çıktığı gün bir rekora imza atarak 300 binden fazla satarak, son derece hızlı bir başlangıç yapmıştı.

Xiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçti

Akıllı cep telefonu sektöründe yaşanan rekabet her geçen gün farklı yüzleri ile bizleri karşılıyor. Öyle ki birçok şirket kendi markasında ait cep telefonları üreterek rakiplerinden daha başarılı olmaya yönelik hareket ediyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi geriden gelmiş olsa da bugün oldukça başarılı bir noktada yer alan şirket, kendisine ait olan resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak Redmi Nite serisinin dünya genelinde 100 milyondan fazla satış rakamı elde ettiğini açıkladı. Her geçen gün rakiplerinin karşısında daha da başarılı bir şekilde ilerleme kat eden Xiaomi, bu rakam ile beraber başarısını kanıtlamış oldu. 

Xiaomi, Çin'in başarılı akıllı cep telefonu üreticilerinden. Xiaomi, resmi Twitter hesabı üzerinden önemli bir kilometre taşını daha geride bırakmayı başardıklarının bilgisini verdi. Redmi Note serisi kısa süre içerisinde dünya genelinde 100 milyonu aşkın satış rakamı elde ederek kullanıcıların beğenisini kazandığını kanıtladı. Redmi Note 7, serinin ilk aylarında raflarda yerini alan ve serinin son modeli olmasına rağmen, çıkış tarihinden 7 ay geçmesine rağmen 20 milyon adet satış rakamına ulaşmayı başardı. Söz konusu akıllı cep telefonu serisinin bu başarıya sahip olması Redmi şirketinin patronu olan Liu Weibing, tarafından kısa bir süre önce deklare edilmişti.


Xiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçtiXiaomi rekorlara doymuor! Redmi Note serisi satışları 100 milyonu geçti
Xiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattıXiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattı

PAYLAŞ