Redmi Note 8 Pro yeni versiyon müjdesi ile gündemde - Haberler - indir.com

Redmi Note 8 Pro yeni versiyon müjdesi ile gündemde

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-01 20:34:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Türkiye pazarına gireceği resmi olarak açıklanan Redmi Note 8ı Pro’nun ülkemizde yeni bir renk seçeneğiyle satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Türkiye’de merakla beklenen cihazlar içerisinde olan Redmi Note 8 Pro, “Mineral Grey, Pearl White ve Forest Green olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahipti. Güvenilir bir kaynak olan Rolan Quandt’tan gelen bilgilere göre, Redmi Note 8 Pro renk seçeneklerine bir yenisini daha ekleyecek.  Kasım ayından itibaren “Midnight Blue” renk seçeneğine sahip olacak Redmi Note 8 Pro’nun yeni renk seçeneğine sahip modellerin Türkiye’de de alıcıya sunulması bekleniyor. Kutusundan siyah bir kılıfla birlikte g

Redmi Note 8 Pro fiyatı belli oldu!Redmi Note 8 Pro fiyatı belli oldu!

elen Remi Note 8 Pro, sahip olduğu tasarım sayesinde kılıfla kullanılmayacak kadar şık bir görünüme sahip.Ancak kırılma ihtimaline karşılık kılıfsız kullanımın bir risk olduğunu düşünürsek, kullanıcıların arka ekranlarını kırılmaz camla kaplatmasında fayda olduğunu hatırlatmakta fayda var. Çok yakında Türkiye pazarında da alıcısıyla buluşacak olan Redmi Note 8 Pro’nun Türkiye’de 3000 bin TL bandı geçmemesi bekleniyor.

Redmi Note 8 Pro özellikleri

6.53 inç ekran boyutuna sahip olan Redmi Note 8 Pro, yüzde 91.4 ekran gövde oranına sahip. Note 8 modelinde olduğu gibi ekranında damla çentikli bir tasarımla kullan ıcılara merhaba diyen Note 8 Pro, ince çerçevesiyle oldukça şık ve etkileyici bir görünüme sahip. Gücünü MediTek Helio G9T işlemci yongasından alan Note 8 Pro, 6 GB ve 8 GB RAM seçeneğine sahip olan iki farklı modele sahip. Bunun yanı sıra sıvı soğutma sistemine sahip olan cihaz, oyunseverler açısından da büyük bir kolaylık sağlıyor.

Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!

64 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kameraya sahip olan Note 8 Pro dikey tasarıma sahip olan dörtlü kamera sistemine sahip. Ana kameranın hemen altında 8 Megaiksel çözünürlüğe sahip olan ultra geniş açılı sensör, 2 Megapiksellik derinlik sensörü ve 2 Megapiksellik makro kamera yer alıyor. Ön ekranında çentiğin hemen üzer,ne 20 Megapiksellik bir selfie kamerasına sahip olan Redmi Note 8 Pro’nun en önemli özelliklerinden biri de, hem ön kamerasının, hem de arka kamerasının  Al kamera özelliğine sahip olmadı.

4.500 mAh gibi güçlü bir batarya kapasitesine sahip olan cihaz aynı zamanda 18 W gücünde hızlı şarj desteğine sahip. 36 dakika içerisin de bataryasının yüzde 50’sini doldurabilen Redmi Note 8 Pro çok yakında Türkiye pazarına giriş yapacak.

 


Xiaomi Redmi Note 8 için daha güçlü bir versiyon gelecekXiaomi Redmi Note 8 için daha güçlü bir versiyon gelecek
Dev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendiDev pile sahip Xiaomi Redmi 8A görüntülendi

PAYLAŞ