Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition özel versiyon - Haberler - indir.com

Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition özel versiyon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-14 21:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Redmi’nin ülkemizde de satışta olan modeli Redmi Note 8 Pro cihazı için yurtdışı üzerinde World of Warcraft Edition versiyonu satışa çıkıyor. Son dönemin dikkat çeken fiyat performans ürünlerinden olan Redmi Note 8 Pro modeli baktığımız zaman orta seviye bir telefon olarak gözüküyor. Ancak sahip olduğu özelliklere karşılık fiyat etiketiyle dikkat çeken bir model oluyor. Şirketin şimdi ise sadece 5 bin adet ürettiği ifade edilen World of Warcraft Edition adlı versiyonu 16 Ekim tarihinde şirketin kendi sitesi üzerinde satışa çıkacak. Bu özel sürüm ise efsane oyun olan World of Warcraft için özel bir kutu tasarımı, kılıf ve kutu içeriğine sahip olacağı belirtiliyor.

Redmi Note 8 Pro İçin Özel Versiyon Satışa Çıkıyor

Türkiye’de satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı ve özellikleri!Türkiye’de satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı ve özellikleri!

Bu özel versiyon Horde ve Alliance olarak iki farklı sürüm ile geliyor. Gövde tasarımı aynı kalırken arayüz tarafında özel bir temaya sahip olarak karşımıza çıkıyor. Teknik özellikler ise normal sürüm ile aynı olurken World of Warcraft Edition modeli ne kadar bir fiyat etiketine sahip olacak henüz bilinmiyor. Redmi Note 8 Pro modelinin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak modelde 6.53 inçlik Full HD+ LCD bir ekran bulunuyor. MediaTek Helio G90T işlemcisine sahip modelde 6 GB / 8 GB RAM olarak seçenekler yer alırken, 64 ve 128 GB depolama seçeneklerini görüyoruz.

Ön yüzeyde ise 20 megapiksel kamera yer alan modeli arka yüzeyinde 64 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik sensörleri yer alıyor. 64 megapiksellik Samsung ISOCELL ana kamera sensörü ile dikkat çeken şirketin 18W hızlı şarj desteği ve 4500 mAh’lik batarya boyutu sunduğunu da belirtelim.


Bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyorBütçe dostu Xiaomi Redmi Note 8 heyecanlandırmaya devam ediyor
Resmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı belli olduResmi Türkiye garantili olarak satışa çıkan Redmi Note 8 fiyatı belli oldu

PAYLAŞ