Redmi Note 8 Pro, Terminator: Dark Fate versiyonu ile satışa sunuluyor. - Haberler - indir.com

Redmi Note 8 Pro, Terminator: Dark Fate versiyonu ile satışa sunuluyor.

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 22:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Son dönemlerde oldukça revaçta olan Redmi geçtiğimiz günlerde Redmi Note 8 Pro modelini Türkiye’de de satışa sunmuştu. Özellikleriyle oldukça dikkat çeken cihaz yurt dışında Terminator: Dark Fate versiyonuyla satışa sunulacak. 

Hatırlarsınız Redmi Note 8 Pro geçtiğimiz haftalarda Word Of Warcarft Edition adını taşıyan özel bir versiyonla karşımıza çıkmıştı. Horde ve Alliance adını taşıyan iki farklı versiyonla satışa sunulan versiyon WoW’a özel arayüz teması ve farklı aksesuarlara sahipti. Buna benzer yeni bir sürümle karşımızda olan Redmi Note Pro Terminator filminden esinlendiği tema ile Teminator: Dark Fate ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. 6 GB’lık güçlü RAM kapasitesi ve 64 GB dahili depolama hafızasıyla İspanya’da satışa sunuldu.  Redmi’nin yeni versiyonunu satın alan kullanıcılar film için özel tasarlanmış bir şapka ve film biletiyle birlikte geliyor. Bunun yanı sıra özel bir tasarıma sahip olan yeni bir kılıf sahip olan Redmi Note 8 Pro Teminator: Dark Fate’in Note 8 Pro ile teknik ve donanımsal açıdan aynı özelliklere sahip. Terminator fanlarını mutlu edecek bu cihazın Türkiye’de satılması da beklenmiyor. 

Xiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdiXiaomi Redmi Note 8 Pro paylaşımıyla pil ömrü iddiasını gösterdi

Redmi Note 8 Pro özellikleri 

Xiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8T

6.53 inç ekran boyutuna sahip olan Redmi Note 8 Pro Full HD+ LCD ekran teknolojisine sahip. MediaTek Helio G90T işlemci yongasından güç alan Redmi Note 8 Pro 6 GB’lık  RAM desteği ile 64 GB dahili depolama kapasitesine ve 8 GB’lık RAM desteği ile 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan versiyonlara sahip.  Kamera özellikleri açısından da öne çıkan Redmi Note 8 Pro arkasında dörtlü kamera sistemine sahip. Ana kamerası 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan Redmi Note 8 Pro, 8 Megapiksellik ultra geniş açılı kameraya, 2 Megapiksellik derinlik sensörüne ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan makro kameraya sahip. Ön ekranında ise 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan bir selfie kamerasıyla kullanıcılarına yüksek kaliteli fotoğraflar elde etme imkanı tanıyor.  4500 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan Redmi Note 8 Pro 18 W’luk hızlı şarj desteğine sahip. Terminatör'e özl olarak tasarlanan Redmi Note 8 Pro Teminator: Dark Fate modelinin fiyat etiketi ise 299 Euro.


Redmi Note 8 ve Note 8 Pro Türkiye’de fırtına gibi başladıRedmi Note 8 ve Note 8 Pro Türkiye’de fırtına gibi başladı
Xiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8TXiaomi Redmi Note 8 ailesine yeni oyuncu: Redmi Note 8T

PAYLAŞ