Redmi Note 8 Pro güncellemesi ile artık daha güvenli - Haberler - indir.com

Redmi Note 8 Pro güncellemesi ile artık daha güvenli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-17 16:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Şimdiye kadar en çok kullanılan akıllı telefon modellerinden birisi olan Xiaomi Redmi Note 8 Pro bir güncelleme daha aldı. Geçtiğimiz aylarda Android 10 tabanlı MIUI 12 güncellemesi alan model, güvenlik konusunda gelen yenilikleri de içinde barındırıyor. Gelen güncelleme Türkiye’de kullanılan cihazlara da ulaştırılmış durumda.

Hala MIUI 11 sürümünü kullanmakta olan kullanıcıların kısa zaman içerisinde en güncel sürüme geçiş yapmaları öneriliyor. Özellikle animasyon ve arayüz konusunda birçok yeniliği kullanıcılara sunan MIUI 12, oldukça merakla beklenmişti.

Huawei, donanım yasağıyla resmen karşı karşıya!Huawei, donanım yasağıyla resmen karşı karşıya!

Redmi Note 8 Pro için güncelleme

Türkiye dahil birçok ülkede en çok kullanılan akıllı telefonlar arasında yer alan Redmi Note 8 Pro, orta segment modeller arasında var olan özellikleri ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi tarafından üretimi gerçekleştirilen bu model MediaTek Helio G90 işlemciyi bünyesinde barındırıyor. Modelde 6 GB RAM ve 64 GB veya 128 GB depolama alanı yer alıyor.

Redmi Note 8 Pro için gelen güncelleme bilgilerinde Ağustos 2020 güvenlik yaması notu bulunuyor. Bu da Android’in güvenlik düzeyinin güncel sürüme aldığı anlamına geliyor. Bilindiği üzere aylık olarak güncelleme paketleri hazırlanıyor ve kullanıcılara ulaştırılıyor.

Modelin kararlı ve güvenli çalışabilmesi için güncellemenin kurulması gerekiyor. Bunun için de Ayarlar > Telefon hakkında > MIUI sürümü ya da Telefonu güncelle kısmına gitmek gerekiyor. Burada MIUI 12.0.3.0 güncellemesi kendisini gösteriyor.

 



PAYLAŞ