Redmi Note 10'nun bazı özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Redmi Note 10'nun bazı özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-22 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin Redmi Note serisinde sunacağı yeni üyesi Redmi Note 10 modeli için Al Benchmark üzerinde çeşitli performans detayları ortaya çıktı. Bununla beraber ise cihazın bazı donanım özellikleri de gözükmüş oldu. Xiaomi’nin alt merkezi olan Redmi, bugün Redmi Note serisinin en yeni üyesi olacak olan Note 10 sızıntısı ile karşımıza çıkıyor. Al Benchmark platformu üzerinde performans testlerine tabii tutulan modelin detayları da belli olmuş oldu. Al Benchmark ile yapılan testler ile beraber Redmi Note 10 modelinin üst düzey bir performans sunacağına dair gelişmeler belli oldu. Bunların haricinde bazı donanım özellikleri de bu platformda gözükmüş oldu. Gelin şimdi Redmi Note 10 donanım ve performans tarafında neler sunacak bakalım.

Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri ve performansı

Redmi Note 9 Pro Türkiye’de satışa sunulduRedmi Note 9 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

Redmi Note 10, Al Benchmark üzerinde yer alan detaylara göre MediaTek’in 5G bağlantı desteğe sahip olan Dimensity 820 5G işlemcisi ile gelecek. Modelde 8 GB RAM yer alacakken, Android 10 işletim sistemi ile pazarda olacak. Model hakkında edinilen bilgiler bunlardan ibaret olurken, Redmi Note 10’da 8 GB RAM ve MediaTek Dimensity 820 işlemci ikilisi ile diğer akıllı telefonlara karşı nasıl bir performans sergileyecek merak ediliyor. Cihaz platformda yapılan testler ile beraber 79.2 puan almayı başarıyor. Bu durumda modeli ufak bir farklı Huawei P40 Pro’nun önüne koymuş oluyor. Ancak Redmi Note 10 modelinin zirvedeki iQOO Z1 modelini geçemediğini belirtelim.

Redmi Note 10 modelinin tüm özellikleri henüz bilinmezken, birkaç geliştirmenin olması bekleniyor. Öyle ki Redmi Note 9 serisinde RAM miktarı 4 GB seviyesinde 8 GB seviyesine yükseltilmişti. Bu durumda yeni seride de böyle bir gelişme olması bekleniyor fiyat tarafında nasıl fiyatlar olacak henüz bilinmiyor.


Redmi Note 9 Türkiye’ye geliyorRedmi Note 9 Türkiye’ye geliyor
Orta segmentin en yeteneklisi Redmi Note 9 olduOrta segmentin en yeteneklisi Redmi Note 9 oldu

PAYLAŞ