Redmi Note 10'nun bazı özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Redmi Note 10'nun bazı özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-29 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin alt markası olarak yer alan Redmi cephesinden Redmi Note 9 sonrasında yeni Xiaomi imzalı modeller Redmi Note 10 ve Note 10 Pro modellerine dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Xiaomi’nin üzerinde çalışmış olduğu bu yeni telefonlardan Redmi Note 10 için işlemci gücü olarak Snapdragon 732G kullanması bekleniyor. Note 10 Pro tarafında ise Snapdragon 765G 5G kullanılması bekleniyor. Kutu içeriklerine yönelik boş olacağına dair gündeme gelen bu modeller, yeni detaylar ile tekrardan karşımıza geliyor. Baktığımız zaman Note 10 Pro’da 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama ile beraber 6 GB RAM ile 128 GB depolama ve 8 GB RAM ile 128 GB depolama seçenekleri yer alıyor. Xiaomi’den üç farklı depolama seçeneği gördüğümüz bu modelde üç farklı da renk seçeneği olacak.

Xiaomi Redmi Note 10 ve Note 10 Pro hakkında detaylar

Redmi K40'ın özellikleri ve fiyatı belli olduRedmi K40'ın özellikleri ve fiyatı belli oldu

Türkiye pazarında da kesin olarak satılması  beklenen bu modeller, fiyat performans noktasında oldukça iddialı olması bekleniyor. Fiyata dair henüz bir sızıntı olmazken, Note serisi her zaman kullanıcıları memnun etmeyi başarıyor. Xiaomi’nin geçen ay Redmi Note 9, Note 9 Pro ve Note 9S gibi modelleri ile 20 milyondan fazla kullanıcıya eriştiklerini açıklamıştı.

Gerek özellikleri gerekse fiyatı ile dikkat çekecek olan Redmi Note 10 serisini yakın zamanda piyasada göreceğiz. Şuan için bilinen detayların bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Redmi K40'ın bazı özellikleri ortaya çıktıRedmi K40'ın bazı özellikleri ortaya çıktı
Redmi'den oyuncu akıllı telefon modeli geliyorRedmi'den oyuncu akıllı telefon modeli geliyor

PAYLAŞ