Redmi Note 10 serisi hakkkında önemli detaylar - Haberler - indir.com

Redmi Note 10 serisi hakkkında önemli detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-13 22:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Üç farklı versiyona sahip olarak pazara giriş yapacak olan Xiaomi’nin yeni Redmi Note 10 ailesi hakkında y eni detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni Xiaomi ailesinin ortaya çıkan detaylarına göre Redmi Note 4G, Note 5G ve Note 10 Pro 5G modelleri bu ailede yer alacak. Son olarak baktığımız zaman Note 4G ve Note 10 5G tarafında işlemci güçleri olarak Snapdragon 750G işlemcisini görmüştük. Daha sonra ise Note 10 ve Note 10 Pro’nun 108 megapiksel ana kameraya sahip olacağı belirtilmişti. Şimdi ise bu serideki iki telefonda da LCD bir ekran paneli bulunacağı belli oldu. Ancak şuan için LCD yer alacak olan modellerin hangileri olduğu henüz bilinmiyor. Ancak ifade edilenlere göre bu cihazlardan birisinin Note 10 Pro 5G olmadığı düşünülüyor.

Xiaomi Redmi Note 10 ailesinden ilk detaylar

Tanıtımı yapılan Xiaomi Mi Watch özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Xiaomi Mi Watch özellikleri ve fiyatı

Yeni modellerden olacak olan Pro 5G cihazında OLED bir ekran paneli yer alması bekleniyor. Kaynaklara göre serinin iki üyesinden birisinde MediaTek imzalı Dimensity 720 işlemcisini göreceğiz. Söylenen göre bu modelin arkasındaki ana kamera 48 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Diğer modelde ise gücünü Snapdragon 750G işlemcilerden alındığını göreceğiz. 108 megapiksel ana kameralı Pro modelde ayrıca 4800 mAh bir batarya göreceğiz.

Xiaomi Mi 10T ailesinin üzerine kurulacağı yönde iddialar da yer alan Redmi Note 10 serisi, Türkiye’de de satışta olacak modeller içinde bulunuyor. Bildiğiniz üzere şirketin bulunan Note serisi ülkemiz pazarında ciddi satış rakamlarına erişebiliyor. Bu yeni ailenin ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmezken, ilerleyen günlerde bu tanıtımın gerçekleşmesi bekleniyor. Bakalım Xiaomi, yeni Redmi ailesi ile de kullanıcıların dikkatini çekebilecek mi göreceğiz. Cihazlar hakkındaki bilinenlerin şu an için bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Xiaomi oyun performansını artıran RAMDISK teknolojisini tanıttıXiaomi oyun performansını artıran RAMDISK teknolojisini tanıttı
Xiaomi Türkiye resmi internet satış sitesi açılıyorXiaomi Türkiye resmi internet satış sitesi açılıyor

PAYLAŞ