Redmi Note 10 serisi hakkında yeni sızıntılar - Haberler - indir.com

Redmi Note 10 serisi hakkında yeni sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-02 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Redmi’nin 4 Mart tarihinde Hindistan’da sunması beklenen yeni Redmi Note 10 serisinin fiyat etiketini gösteren bir görsel ortaya çıktı. Model fiyat/performans kategorisinin pazardaki yeni liderlerinden birisi olmaya geliyor. Çinli üretici marka Xiaomi’nin alt markası olarak yer alan Redmi, yakın bir zamanda amiral gemisi serisi Redmi Note 10 ailesini resmen tanıtacak. Akıllı telefon modelinin çıkışına az bir zaman kala ise modele dair detaylar karşımıza gelmeye devam ediyor. Bugün ise serinin merak edilen fiyatına yönelik bir detay ortaya çıktı. Redmi Note 10 modelinin kutusunu paylaşan Sistech Banana, bu sayede piyasaya sürülecek fiyatı ortaya çıkarmış oldu.

Kutu üstündeki bilgiye göre Çinli marka, yeni telefon modelini Hindistan’da 15.999 rupiden satışa sunacak. Bu modelin ülkemiz için vergisiz fiyatının ise 1600 TL seviyelerinde olması bekleniyor. Pro modele dair fiyat bilgisi ise henüz bilinmiyor.

Resmi olarak tanıtılan Redmi K40 ve Redmi K40 Pro+ özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi K40 ve Redmi K40 Pro+ özellikleri ve fiyatı

Redmi Note 10’un fiyat ve bazı detayları gözüktü

6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip versiyon için belirtilen fiyat perakende fiyatı olduğunu belirtelim. Bu noktada asıl satışın 1500 TL seviyelerinde olması bekleniyor. Kısacası Redmi Note 10 modelinin uygun fiyatlı bir akıllı telefon olarak pazara gireceğini belirtebiliriz. Cihaza dair öğrendiğimiz bilgilere göre 4 Mart tarihinde Hindistan’da çıkacak olan Redmi Note 10, AMOLED bir ekran paneli ile karşımıza gelecek. Bu noktada uzun bir süre sonra şirket IPS LCD ekranlar yerine AMOLED bir panele geçiş yapmış olacak. Ekran yenileme hızı noktasında ise modelde 120 Hz yenileme hızı olacağı geçtiğimiz gün doğrulanmıştı.

Ayrıca Redmi Note 10’un Qualcomm’un Snapdragon 732G işlemcisinden güç alması beklenirken, Pro modelin ise Snapdragon 765G ile gelmesi bekleniyor. 108 MP ana kameraya sahip olacak olan Note 10’un özellikleri ile dikkat çekmesi bekleniyor.


Redmi Note 10 ana kamera çözünürlüğü belli olduRedmi Note 10 ana kamera çözünürlüğü belli oldu
Redmibook Pro ve Airdots 3 modelleri tanıtıldıRedmibook Pro ve Airdots 3 modelleri tanıtıldı

PAYLAŞ