Redmi Note 10 Pro 5G özellikleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Redmi Note 10 Pro 5G özellikleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-07 18:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Redmi Note 10 Pro 5G modeli hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Xiaomi göründüğü üzere 5G özelliğine sahip bir cihazdır. Fiyat performans konusunda güçlü bir akıllı telefon serisi ola Redmi Note 10 Pro'nın 5G'li bir seçeneğe sahip olması pek de sürpriz değildir. Xiaomi'nin bu yeni akıllı telefonu, rekabette özellikle orta seviye yarışında daha cihaz Qualcomm işlemci ile piyasaya çıkacak.

Redmi Note 10 Pro hakkında yeni bilgiler

Akıllı cep telefon dünyasında rekabet hızla devam ediyor. Her ne kadar amiral gemisi niteliğinde olan telefonlar önde olsa da alt seviyelerde rekabet oldukça sert geçmeye devam ediyor. Birçok firma orta ve giriş seviyelerinde artık kendi ürünlerine rakip olacak nitelikte olup daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmek istiyor. Özellikle de 5G'nin de yaygınlaşması ile beraber firmalar her geçen gün serilerini genişletmeye başladı. Bu şirketlerden biri de Xiaomi'dir. Redmi Note 10 serisi ile fiyat performans konusunda önemli bir yere sahip olan şirket, şimdi ile ilgili olarak yeni bilgiler kendini gösterdi. Twitter platformundan yapılan sızıntı ile beraber cihazın posteri görüldü. Şu an için teknik özellikleri belli olmayan bu akıllı cihaz ile ilgili en kesin bilgi işlemcisidir. Posterde yer alan ibareye göre bu akıllı telefon Qualcomm yapımı bir işlemciye sahip olacak.

Yeni Redmi Note 10 serisiyle sınırlarınıza meydan okuyun!Yeni Redmi Note 10 serisiyle sınırlarınıza meydan okuyun!

Sızıntı şeklinde ortaya çıkan posterdeki cihazın Redmi Note 10 Pro olmadığını dile getirmek hiç de doğru olmayacaktır. Söz konusu bu akıllı telefon oldukça Redmi Note 10 Pro modeliyle benzerlik göstermektedir. Redmi Note 10 Pro'nun bilindiği üzere 4G'li versiyonunda Snapdragon 732 işlemcisi yer alıyordu. Firmanın 5G özellikli versiyonunda da 750'yi kullanacağı dile getiriliyor. Bununla ilgili olarak en güçlü kanıt ise Xiaomi Mi 11 Lite 5G'dir. Mi 11 Lite 5G modelinde Snapdragon 780 işlemci sistemine sahiptir. Şirketin aynı işlemciye Redmi Note 10 Pro modelinde yer vermesi beklenmeyen bir durumdu. Çünkü, Snapdragon 780'li model, Mi 11 Lite 5G'nin satışlarını olumsuz yönde etkileyebilir. .

Redmi Note 10 Pro 5G'de olması beklenen teknik özellikler

Snapdragon 750 işlemci sistemi ile kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen bu akıllı telefon, 4G özellikli modelinden çok da farklı olmayacak gibi gözüküyor. Söz konusu akıllı telefon 4G'li modelde olduğu gibi 6.67 inçlik ekrana sahip olabilir. Bununla beraber şirket yeni modelinde ekran yenileme hızını yüksek tutmak isteyebilir. 4G özellikli Redmi Note 10 Pro modeli 120 Hz ekran yenileme özelliğine sahip olacak. Bir diğer açıdan ise Xiaomi 5G özellikli model ile beraber 108 MP'lik kamera lensini de tutmak isteyebilir. 4G'ye nazaran Redmi Note 10 Pro modelinde türlü çeşit farklılıklar olacak. Hatta isimleri dışında farklı benzerlikle olmadığı düşünülen bu cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadardır. Gelecek günlerde Redmi Note 10 Pro hakkında çok daha detaylı bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor. 

 

 


İlk yerli üretim Xiaomi Redmi 9C olacakİlk yerli üretim Xiaomi Redmi 9C olacak
Redmi Note 10S tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıRedmi Note 10S tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı
Redmi'den 67W hızlı şarj destekli telefon geliyorRedmi'den 67W hızlı şarj destekli telefon geliyor

PAYLAŞ