Redmi Note 10 performans testinde görüldü - Haberler - indir.com

Redmi Note 10 performans testinde görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-24 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin yakın zamanda yeni nesil güçlü bir Xiaomi Redmi Note 10 modelini sunması bekleniyor. Cihaza dair çeşitli beklentiler yer alırken, şimdi ise bazı ortaya çıkanlara göre Xiaomi Redmi Note 10 modeli işlemci gücünü MediaTek Dimensity 820 5G modelinden alacak. Söz konusu bu yeni işlemci modeli ile Dimensity 1000+ işlemcili telefonların altında, Kirin 990’lı işlemciye sahip modellerin üstünde ise bir performans sergilemesi bekleniyor. Bu noktada Redmi Note 10, oldukça merak ediliyor. Henüz bunun haricinde cihazın sunacağı özellikleri noktasında bir detay belli olmazken, çok yakın zamanda resmi olarak duyurulması bekleniyor. Duyuru tarihinin yakınlaşması ile beraber önümüzdeki günlerde cihazın çok daha fazla detaylanması bekleniyor.

Cihazın sahip olacağı bu işlemci ile beraber 5G tarafından da aktif olarak destek sunması bekleniyor. Xiaomi artık bu yeni cihazları 5G desteği olmadan sunmak istemiyor.

Xiaomi Mi TV Stick tanıtıldıXiaomi Mi TV Stick tanıtıldı

Xiaomi Redmi Note 10 modelinin işlemcisi belli oldu

Xiaomi şirketi Redmi Note 10 modeli ile beraber bir de Türkiye’de satılmayan Xiaomi Mi 10 Pro modeli sonrasında Xiaomi Mi 10 Pro Plus cihazını kaynaklara göre ağustos ayında tanıtacak. Daha önce söylenene göre isimsel olarak Huawei P40 Pro Plus modeline benzere olan Mi 10 Pro Plus, söylenene göre gücünü yeni tanıtılan Snapdragon 865 Plus değil normal Snapdragon 865 işlemcisinden alıyor. Bu durum ise performansın düşük olacağı anlamına gelmiyor. Sonuç itibariyle Snapdragon 865 Plus ile dağlar kadar fark oluşturmuyor. 12x optik zoom sunan bir kamera ile 120 Hz AMOLED ekran ile gelmesi beklenen Mi 10 Pro Plus, arka yüzeyinde 100 megapiksel üzerinde bir ana kamera barındıracak.

Modelin pil kapasitesi ise henüz bilinmiyor. Ancak 65W hızlı şarj desteğine sahip olarak gelmesi bekleniyor.


Xiaomi Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve fiyatı
Xiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandıXiaomi Mi 10 Pro Plus'ın özellikleri açıklandı

PAYLAŞ