Redmi Note 10 basın görselleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Redmi Note 10 basın görselleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-03 22:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Xiaomi imzalı yeni akıllı telefon modeli Redmi Note 10 gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modellere dair resmi basın görselleri ortaya çıkmış durumda. Redmi Note 10 serisi bildiğiniz üzere 4 Mart yarın resmi olarak lanse edilecek. Seride bilinenlere göre Note 10, Note 10 Pro ile Note 10 Pro Max modellerini göreceğiz. Dün itibariyle şirket, telefonların resmi olarak AMOLED yerine Super AMOLED ekranlar ile geleceğine dair resmi basın görsellerini yayınladı. Ekran baktığımız zaman delikli bir standart tasarıma sahip olurken, kesin olarak üç farklı renk ile yolda olduğu biliniyor. Türkiye pazarında da satılacak olan bu modelin arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi göreceğiz. Ayrıca modelde şuan için 3.5 mm’lik kulaklık girişinin yer almadığı da biliniyor.

Redmi Note 10 serisi özellikleri ile dikkat çekiyor

Redmi Note 10 ana kamera çözünürlüğü belli olduRedmi Note 10 ana kamera çözünürlüğü belli oldu

Xiaomi serisi hakkında yapılan resmi açıklamaya göre ortak olarak ekranları çizilmeye dayanıklı Gorilla Glass cam ile korunacak olan modellerde IP52 sertifikası bulunacak. Bir önceki nesil modellere göre daha iyi bir güçlü titreşim sistemine sahip olacak olan Note 10 serisi, yüksek kaliteli ses desteğini de beraberinde getiriyor. İşlemci gücü olarak ise kesin olarak Snapdragon serisi işlemcilerin modele eşlik etmesi bekleniyor. Modellerden Note 10 Pro, 6 GB RAM ile 64 GB depolamaya sahip olacakken, 6 GB RAM 128 GB depolama ve 8 GB RAM 128 GB depolama seçeneklerini de göreceğiz. Ayrıca normal Note 10 ise 4 GB RAM 64 GB depolama ile 6 GB RAM ve 64 GB depolama seçeneklerine sahip olacak.

Yeni nesil Redmi Note 10 ailesi oldukça merak edilirken, yarın tanıtım ile beraber özellikler ve fiyat bilgisi kesin olarak belli olmuş olacak.


Redmibook Pro ve Airdots 3 modelleri tanıtıldıRedmibook Pro ve Airdots 3 modelleri tanıtıldı
Redmi Note 10 serisi hakkında yeni sızıntılarRedmi Note 10 serisi hakkında yeni sızıntılar

PAYLAŞ