Redmi Karna gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Redmi Karna gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-28 14:09:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi olan Xiaomi’nin alt markası konumunda yer alan Redmi’nin yeni bir modeli ortaya çıktı. Karna kod adına sahip olan bu telefonun bazı özellikleri de belli oldu. Xiaomi ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Şirket aralıksız olarak yeni telefonlar üzerinde çalışarak geliştirmelerini sürdürüyor. Bu sefer ise Karna kod adı yeni bir telefon gündeme geldi. 5G desteğine sahip olduğu aktarılan bu model gelen bilgilere göre 144 Hz yenileme hızına sahip olarak OLED bir ekran paneli ile gelecek. Çok akıcı bir ekran deneyimi sunması beklenen bu yeni modelin işlemci gücü olarak ise MediaTek Dimensity 1000 modelini kullanacağı iddia ediliyor. Performans noktasında da iddialı olması beklenen bu akıllı telefon arka yüzeyinde 64 megapiksel ana kameraya sahip olacak.

Xiaomi Redmi Karna geliyor

Xiaomi Mi 10'nun yeni versiyonu Türkiye’de satışa çıktıXiaomi Mi 10'nun yeni versiyonu Türkiye’de satışa çıktı

Bu modelin temmuz ayında geleceği ifade ediliyor. Redmi’nin bu modelinin de uygun fiyatla gelmesi bekleniyor. Ürün çeşitliliğini hem Xiaomi hem de Redmi olarak genişletmeye devam eden marka, başka modeller de geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Redmi cephesinden sadece 140 dolar fiyat etiketine sahip olarak satışa çıkmıştı. Bu model ise işlemci gücü olarak sekiz çekirdekli SM6350 5G olarak kod adına sahip bir Snapdragon işlemciden gücünü almıştı. 5G desteğini en uygun fiyatla sunmayı hedefleyen Xiaomi, 5G yayılımını hızlandırmak adına uygun fiyatlı politikasını sürdürüyor.

Fiyatına bağlı olarak LCD ekran paneline sahip olacak olan bu model 4000 mAh gibi büyük bir pil ile geliyor. Henüz adı belli olmayan bu akıllı telefon buna karşı çok yakın zamanda resmi olarak sunulması bekleniyor. Şuan için modelin bilinen özellikleri bu kadar olurken, ilerleyen günlerde yeni detaylar ile beraber fiyat bilgisinin de resmi olarak netleşmesi bekleniyor.


Xiaomi Apollo kamera performansıyla 2020'nin en iyi telefonu olabilirXiaomi Apollo kamera performansıyla 2020'nin en iyi telefonu olabilir
Xiaomi döner kameralı katlanabilir ekranlı telefon patenti aldıXiaomi döner kameralı katlanabilir ekranlı telefon patenti aldı

PAYLAŞ