Redmi K40 serisine bütçe dostu model ekleniyor - Haberler - indir.com

Redmi K40 serisine bütçe dostu model ekleniyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-10 18:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Redmi’nin 2021 yılı hareketli geçmeye devam ediyor. K40 serisi ile piyasada ses getiren şirketin, bu yeni seriye bir üye daha eklemeye hazırlandığı iddia edildi. Henüz şirketin geçtiğimiz günlerde tanıtılan K40 Gaming Edition modeli ile gündeme gelen bu serisi, yeni modelin de bir uygun fiyatlı oyuncu telefonu olacağı düşünülüyor. Redmi şirketi 2021 yılına oldukça iddialı giriş yapmış ve özellikleri yanı sıra uygun fiyatlı olmasıyla da dikkat çekmişti. Redmi K40 serisi ile piyasada adından söz ettiren Redmi, yeni oyuncu telefonu tanıtacağı iddia edildi.

Geçtiğimiz günlerde de bu yeni oyuncu telefonu sunulurken, şimdi ise uygun fiyatlı bir Redmi modelin seriye dahil edilmesi bekleniyor. Redmi’nin ilk oyuncu telefonu olarak karşımıza gelen K40 Gaming Edition, oyuncuları heyecanlandıran özellikler ve fiyatı ile tanıtılmıştı. Satışa çıkması ile Çin’de dakikalar içinde 100 bin adet satış yapan bu modelin ardından Redmi’nin seriye yeni bir uygun fiyatlı model dahil edeceği iddia edildi.

Redmi'nin K40 modelli oyuncu telefonu onaylandıRedmi'nin K40 modelli oyuncu telefonu onaylandı

Redmi’den yeni uygun fiyatlı model geliyor

Bu yeni iddialar henüz resmi kaynaklar tarafından doğrulanmazken, bu yeni telefon hakkında birçok bilgi gelmeye başladı. İddialara göre Redmi’nin yeni oyuncu telefonu FHD+ ekran çözünürlüğü ile 64 MP ana kamera, 5000 mAh batarya ve 67W gibi hızlı şarj özelliklerine sahip olacak. Ekran ve batarya tarafında ise K40 Gaming Edition modelinde yer alan işlemciden farklı olacak. Modelde Dimensity 1100 yonga setini göreceğiz.

Tüm bu özelliklere karşılık Redmi K40 Gaming Edition 309 dolar ile 416 dolar arasında düşük bir fiyatla çıkmıştı. Ancak serinin yeni uygun fiyatlı modelinin fiyat noktasında ne seviyede olacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak bütçe dostu model arayanlar için iyi bir çözüm olacak diyebiliriz.


Redmi Note 10 Pro Türkiye'de satışa sunulduRedmi Note 10 Pro Türkiye'de satışa sunuldu
Redmi Note 10 Pro 5G özellikleri ortaya çıktıRedmi Note 10 Pro 5G özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ