Redmi K30'un özellikleri netleşiyor - Haberler - indir.com

Redmi K30'un özellikleri netleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-06 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin kısa süre önce piyasaya sunmuş olduğu Redmi K30 modeli sonrasında henüz duyurulmayan cihaz olan Pro modeli hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. Buna göre çok yakın zamanda duyurulması beklenen Xiaomi Redmi K30 Pro modelinde 33 watt hızlı şarj desteği sunan 4700 mAh’lik bir bataryaya sahip olması bekleniyor. Şirket son olarak bir ay gibi bir süre önce alt markası olan Redmi için en iyi akıllı telefonlardan birisi olarak K30 modeli duyurulmuştu. Bu cihaz uygun fiyatına rağmen sunmuş olduğu donanım özellikleri ile hem kullanıcıların beğenisini kazandı hem de Çin’de oldukça iyi bir ilgi gördü. Redmi K30 modeli hem 4G hem de 5G destekli olarak piyasa sürüldü ve şimdi ise K30 Pro olarak gelmesi beklenen yeni versiyonun detayları gelmeye devam ediyor.

Xiaomi Redmi K30 Pro özellikleri

Poco X2, Redmi K30’u temel alacak!Poco X2, Redmi K30’u temel alacak!

Redmi K30 Pro modelinin henüz özellikleri belli olmuş değil. Ancak kaynaklardan gelen son sızıntılar ve iddialara göre belli olan özellikleri sizler için derledik. Xiaomi bu serisinde iki farklı model olacağını belirtiyordu. Bu kapsamda ise hem düz hem de Pro olarak adlandırılan daha güçlü bir modeli görmemiz bekleniyordu. Redmi K30 Pro cihazının kamera tarafında 64 megapiksellik Sony IMX868 sensörüne sahip olması bekleniyor. Yeni sızıntı 4700 mAh batarya ile beraber 33 watt hızlı şarj desteği olacağını belirtiyor. İşlemci gücü tarafında ise modelin Snapdragon 865’ten gücünü alması beklenirken, 8 GB RAM desteği göreceğiz.

Redmi K30 modeli 27 watt hızlı şarj desteği ile 4500 mAh’lik bir bataryaya sahip olurken, Xiaomi, Redmi K30’un Pro modelinde bataryanın daha gelişmiş olacağı olası durumlardan birisi diyebiliriz. Tasarım tarafında ise ufak iyileştirmeler haricinde Redmi K30 ile aynı olması bekleniyor.


Redmi 8A Android 10 Güncellemesi AlıyorRedmi 8A Android 10 Güncellemesi Alıyor
Xiaomi yetkilisi Manu Kumar Jain: Redmi her zaman güçle eş anlamlıdırXiaomi yetkilisi Manu Kumar Jain: Redmi her zaman güçle eş anlamlıdır

PAYLAŞ