Redmi K30 serisinin son modeli için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

Redmi K30 serisinin son modeli için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-15 20:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin ürün yelpazesine yeni ürünler dahil ettiğini görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise yaşanan son sızıntı bilgilerine göre üretici marka Xiaomi, Redmi K30 serisinin son modelini hazırlamaya başlamış durumda. Serinin son modeli olacak bu cihazın K30T adı ile gelmesi beklenirken cihazın K30S adı ile raflarda olması düşünülüyor. Sadece uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile değil üst seviye amiral gemisi seviyesi modeller ile de dikkat çeken Redmi K30, akıllı telefon ailesine Redmi K30S modeli dahil olmaya hazırlanıyor. Serinin son cihazı olacak K30S’nin teknik özellikleri ve bazı detayları ise sızıntılar kapsamında belli olmuş durumda.

Redmi K30 serisine yeni bir üye geliyor

Redmi'den fiyatıyla cezbeden kablosuz kulaklıklarRedmi'den fiyatıyla cezbeden kablosuz kulaklıklar

Redmi K30 ailesine dahil olacak olan bu yeni cihazın ilk sızıntıları bir süre önce ortaya çıkmıştı. Daha sonra ise Redmi K30T ile geleceği söylenmişti. Ancak yeni bilgilere göre yakın zamanda gelecek olan bu modelin pazara Redmi K30T olarak adlandırılarak girmesi bekleniyor. Geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Xiaomi Mi 10T’ye dayandırıldığı ifade ediliyor. Bu modelde Snapdragon 865 işlemcisi, 6 ve 8 GB RAM desteği ile beraber 128 GB dahili depolama bulunacak. 6.67 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan bu modelde Full HD+ çözünürlüklü 144 Hz yenileme oranı görüyoruz.

Redmi K30S modelinin, Xiaomi Mi 10T cihazından 64 megapiksel sensör olarak 13 ve 5 milyon piksel sensörlü üçlü kameraya da sahip olması bekleniyor. Diğer yandan ön tarafta ise 20 megapiksellik bir kamera göreceğiz. Yeni cihazın resmi sunumunun bu ay sonunda yada önümüzdeki ayın başında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Satışların ise 11 Kasım’da Çin’de kutlanan bekarlar günü ile beraber başlaması bekleniyor. Fiyat noktasında ise henüz belli olmadığını söyleyelim.


Redmi Note 10 Pro 108 MP kameraya sahip olabilirRedmi Note 10 Pro 108 MP kameraya sahip olabilir
Redmi Note 10 serisi hakkkında önemli detaylarRedmi Note 10 serisi hakkkında önemli detaylar

PAYLAŞ