Redmi K30 Pro'nun tasarımı sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Redmi K30 Pro'nun tasarımı sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-10 10:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Günlerdir sızıntısı gelmeye devam eden Redmi K30 Pro modeline yönelik yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Redmi K30 Pro için tasarıma yönelik bir sızıntı gerçekleşti ve bu tasarımın hem iyi hem de kötü olduğu gözüküyor. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin sahip olacağı bu yeni modelin pop-up kamera tasarımı ile geleceği gündeme geliyor. Öyle ki bu model Redmi K30 ailesi değil de, K20 ailesinin izinden giden bir akıllı telefon olursak, pop-up kamera sistemi ile tam ekran deneyimi sunabilen bir cihaz olacak. Telefonun henüz bu detayı belli olmazken, net olan tasarım noktası ise ekran tarafında oluyor. Bazı sağlam kaynaklara göre telefonda kavisli değil düz bir ekran yer alacak.

Kullanıcılar kavisli ekran sevmedikleri için bu noktada düz ekran tercih edilmesi kullanıcılar tarafından beğenileceğe benziyor. Bazı kullanıcılar ise kavisli ekran kenarlarını bir hayli seviyorlar. Redmi K30 Pro modelini resmi olarak 13 Şubat tarihinde lanse edildiğini göreceğiz.

Redmi 8A Android 10 Güncellemesi AlıyorRedmi 8A Android 10 Güncellemesi Alıyor

Redmi K30 Pro donanım özellikleri

İşlemci tarafında Snapdragon 865 model işlemciye sahip olması beklenen modelin en az 8 GB RAM belleğine sahip olması bekleniyor. Dörtlü kamera sistemine sahip olan cihazın merkezinde 64 megapiksel Sony IMX868 kamerası yer bulunacak. Tüm kameralara baktığımızda ise 64 megapiksel + 2 megapiksel + 5 megapiksel + 5 megapiksel + 8 megapiksel olarak kurulum göreceğiz. Diğer yandan bazı kaynaklara göre cihazda 4700 mAh pil ile beraber 33W hızlı şarj sistemi göreceğiz. Ancak bu hızlı şarj seviyesi ile rakiplerinin arkasında kalması bekleniyor. Öyle ki yakın zamanda 66W hızlı şarj seviyelerini dahi piyasadaki modellerde göreceğiz. Bakalım Redmi K30 Pro modeli beklenildiği gibi bu özelliklere sahip olacak mı göreceğiz.


Xiaomi yetkilisi Manu Kumar Jain: Redmi her zaman güçle eş anlamlıdırXiaomi yetkilisi Manu Kumar Jain: Redmi her zaman güçle eş anlamlıdır
Redmi K30'un özellikleri netleşiyorRedmi K30'un özellikleri netleşiyor

PAYLAŞ