Redmi K30 Pro'nun özel versiyonu “Zoom Edition” geliyor! - Haberler - indir.com

Redmi K30 Pro'nun özel versiyonu “Zoom Edition” geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-03 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde tasarım detayları netleşen Redmi K30 Pro için ilginç bir gelişme yaşandı. Redmi K30 4G ve K30 5G modellerinin üzerinde olacak ve global pazara hedeflenen bir model Xiaomi Mi 10T Pro olarak çıkacak. Redmi K30 Pro önümüzdeki ay resmi olarak geliyor ve bu model XDA tarafından ortaya çıktığı kadarıyla K30 Pro Zoom Edition adlı bir versiyona da sahip olacak. İlk defa ortaya çıkan bu modelin henüz detayları belli olmuş değil. Ancak cihaza dair bazı tahminler bulunuyor. Bu modelin normal K30 Pro cihazından farklı olarak bir telefoto zoom özellikli kameraya sahip olması yüksek bir ihtimalle bekleniyor. Normal K30 Pro modelinde ise özel bir telefoto kameranın bulunmaması bekleniyor. Bu noktada kameraya önem veren kullanıcıların Zoom Edition sürümünü tercih etmesi olası gözüküyor.

Xiaomi Redmi K30 Pro Zoom Edition geliyor

Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!Apple, Huawei, OPPO, Samsung ve Xiaomi’den GaN adımı!

Günümüzde geniş açı yerine ise zoom özellikli modellerin daha fazla tercih edildiğini söyleyebiliriz. K30 Pro modelinde gelecek olan özellikleri hatırlayacak olursak, modelin pop-up kamera sistemi ile gelmesi bekleniyor. Şirketin resmi açıklamalarına göre modelde Snapdragon 865 güçlü işlemci modeli yer alacak. 5G desteğini Snapdragon X55 modemi ile karşılayacak olan bu cihazın en az 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekrana sahip olması bekleniyor. K30 Pro’nun ayrıca bir sürpriz ile 120 Hz ekran ile de gelebileceği belirtiliyor.

Modelin 568 doların altında bir satış etiketi olması beklenirken, Zoom Edition’un ise nasıl bir fiyatlandırmaya sahip olacağı henüz bilinmiyor.


Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!Xiaomi'nin oyuncu odaklı telefonu Black Shark 3'ün özellikleri sızdırıldı!

PAYLAŞ