Redmi K30 Pro'nun detayları netleşiyor - Haberler - indir.com

Redmi K30 Pro'nun detayları netleşiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 21:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Xiaomi’nin alt markası olarak bulunan Redmi’den yeni amiral gemisi cihaz olan Redmi K30 Pro için önemli detaylar ortaya çıktı. Resmi kayıtlarda netleşen detaya göre modeldeki hızlı şarj desteği dikkatleri çekecek. Geçtiğimiz günlerde düz bir ekrana sahip olarak geleceği belli olan Redmi K30 Pro modeli, yılın merakla beklenen cihazları arasında yer alıyor. Redmi K30 4G ve K30 5G olarak gelmeyen bu model resmi kayıtlara göre 33W hızlı şarj desteği ile yolda olacak. Bütçe dostu olarak gelmesi beklenen bu modelin 33W hızlı şarj desteği oldukça yeterli gözüküyor. Ancak bir süre önce tanıtılan amiral gemisi model olan Xiaomi Mi 10 Pro’da 50W hızlı şarj ile beraber 30W kablosuz şarj ve 10W ters kablosuz hızlı şarj destekleri bulunuyordu. Normal Xiaomi Mi 10’da ise 30W hızlı şarj 30W kablosuz şarj ve 10W ters kablosuz şarj özellikleri bulunuyor.

Redmi K30 Pro şarj detayı belli oldu

Xiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli olduXiaomi Mi 10 Pro'nun Türkiye fiyatı belli oldu

Hızlı şarj noktasında Xiaomi Mi 10 modelini geçecek olan K30 Pro modelinin yüksek bir ihtimalle farklı bir isim ile Türkiye’de satılması bekleniyor. Bu noktada Xiaomi Mi10T Pro olarak gelmesi düşünülüyor. Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak işlemci tarafında güçlü Snapdragon 865 modelinin bulunması bekleniyor. En az 8 GB RAM ile gelmesine kesin gözüyle bakılan modelin arka yüzeyinde dörtlü kamera sistemi bulunuyor. Bu sistemin ana merkezinde 64 megapiksel Sony IMX686 sensörünü göreceğiz. Tam olarak ise 64 megapiksel + 2 megapiksel + 5 megapiksel + 8 megapiksel olarak dörtlü kurulum bizleri karşılayacak.

Modelde ayrıca 4700 mAh’lik büyük bir pil olması bekleniyor. Cihazın şuan için bilinen özellikleri bunlar olurken, fiyat etiketi ve çıkış tarihine yönelik henüz net bir bilgi yer almıyor.


Xiaomi Galaxy Mi 10 için tedarik sıkıntısı yaşayabilir!Xiaomi Galaxy Mi 10 için tedarik sıkıntısı yaşayabilir!
Xiaomi Mi Mix 4 tam ekran deneyimi yaşatabilirXiaomi Mi Mix 4 tam ekran deneyimi yaşatabilir

PAYLAŞ