Redmi K30 Pro Snapdragon 865'li en ucuz telefon olabilir - Haberler - indir.com

Redmi K30 Pro Snapdragon 865'li en ucuz telefon olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-17 17:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi'nin alt markası Redmi tarafından üretilen K30 Pro fiyat konusunda oldukça iddialı bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Mart ayı geçmeden duyurulması beklenen Redmi K30 Pro'nun Snapdragon 865 işletim sistemine dünyanın en ucuz telefonu olacağı söyleniyor. 

Geçmişte Pocophone F1 adlı akıllı cep telefonu ile Snapdragon 845 yonga setine sahip en ucuz akıllı telefonunu duyuran Çinli teknoloji devi Redmi yeni bir model ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Redmi günümüzün en iyi akıllı cep telefonu işlemcilerinden biri olan Snapdragon 865 işlemci sisteminden güç alan en ucuz telefonu duyurmaya hazırlanıyor.  Bu iddialar isabetli sızıntılarıyla tanınan Ishan Agarwal adlı teknoloji editörü tarafından yapılmıştır. Agarwall, resmi Twitter hesabından "Redmi K30 Pro'nun Snapdragon 865'li en ucuz telefonlardan biri, hatta belki de en ucuzu olacağını" duyurdu. 

Xiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandıXiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandı

Telefonun diğer özelliklerinden kısılacak

K30 Pro adlı akıllı cep telefonda özelliklerden ziyade fiyata odaklanan Redmi, Telefonun fiyatının düşük tutabilmek için özellikle kamera başta olmak üzere diğer özelliklerden de kısacak. Bu aşamada Redmi K30 Pro adlı akıllı cihazın ekran içi parmak izi okuma sensörüne sahip olan 6.67 inç Full HD+ çözünürlüklü çentiksiz OLED ekran, Snapdragon 865 yonga seti, çift modlu 5G bağlantısı cihazda yerini alacak. Bununla beraber aynı zamanda cihazın, 33W hızlı şarj desteğine sahip olan ve 4.700 mAh kapasiteli batarya ve aynı zamanda 64MP Sony IMX686 ana kamera sensörü ile güçlendirilmiş olan dörtlü kamera sistemi ile geleceği daha önce ortaya çıkan detaylar arasındadır. 

Hindistan'da adı Poco F2 olacak

Dünya genelinde Redmi K30 Pro olarak bilinen fakat Hindistan'da ise Poco 2  olarak adlandırılan bu akıllı cihaz fiyatı ile kullanıcıların yüzünü güldürecek. Mart ayının son günlerine doğru duyurulması beklenen Redmi K30 Pro adlı akıllı cihazın Hindistan'da POCO F2 adında piyasaya sürmesi bekleniyor. Tıpkı Redmi K30 4G'nin Hindistan'da POCO X2 olarak satılması gibi. Konuyla ilgili verilen bilgilerden anlaşıldığı üzere Xiaomi, uygun fiyatlı akıllı cep telefonu üreticisi olma iddiasını Redmi K30 Pro modeli ile beraber sürdürme kararını bu şekilde gösterdi. Redmi K30 Pro'nun başlangıç fiyatının 430$'ın üzerinde olacağı iddia ediliyor. Yakın zamanda bu uygun fiyatlı telefonu görmek mümkün olacak. 


Redmi K30 Pro performans testindeRedmi K30 Pro performans testinde
Redmi K30 Pro'nun tasarımı sızdırıldı!Redmi K30 Pro'nun tasarımı sızdırıldı!
Redmi K30 Pro'nun detayları netleşiyorRedmi K30 Pro'nun detayları netleşiyor

PAYLAŞ