Redmi K30 Pro fiyatı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Redmi K30 Pro fiyatı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 20:31:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin alt markası olarak üretimlerine devam eden Redmi, her gün daha yeni akıllı cihazlarla karşımıza çıkıyor. Redmi K30 Pro adlı akıllı cihazın fiyatı, tanıtım düzenlenmeden ortaya çıkmıştı. Söz konusu bu telefonun daha önceden, özellikleri, performans testi ve parçalarının ayrıldığı görseller ortaya çıkmıştı. Bu görsellerden yola çıkarak konu hakkında detaylı bilgi elde etmek mümkündür. Redmi K30 Pro'nun 24 Mart yani bugün tanıtımı gerçekleşiyor 

Çentiksiz ekran tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayan Redmi K30 Pro gücünü Snapdragon 865 işlemci sisteminden alacak. Bu işlemci sayesinde Redmi'nin yeni telefonu 8K çözünürlükte video kaydı yapma özelliği sunacak. 

Redmi K30 Pro'nun tasarımı sızdırıldı!Redmi K30 Pro'nun tasarımı sızdırıldı!

Redmi K30 Pro bugün tanıtılıyor

Çeşitli özellikleriyle beraber fiyatı da ortaya çıkan Redmi K30 Pro, kullanıcılar tarafından beğenilecek gibi gözüküyor. Uzun zamandır heyecanla beklenen ve hakkında sık sık çeşitli haberler çıkan Redmi K30 Pro, şimdi de fiyat bilgisi ile gündemde. Söz konusu telefon iki farklı versiyonu ile kullanıcıların karşısına çıkacak ve seçim yapılması sağlanacak. Versiyonlardan biri standart olurken diğer seçenek ise "zoom" özelliğine sahip bir sürüm olacak. Fiyat bilgisi ile beraber ortaya çıkan "zoom" sürümünü hangi farklılıklar ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacağı ise henüz bilinen bir durum değildir. 

Cihazın standart olarak piyasaya sürülen sürümde 8 GB TAM dahili depolama alanı olacak. Markanın bu modeli 3.666 yuan (520 dolar) fiyat etiketi ile beraber raflarda yerini alacak. Zoom özelliğine sahip olan sürümde aynı RAM ve depolama özellikleriyle 3.999 yuan (560 dolar) ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Zoom sürümü modeli öne çıkaran özelliğin kamerası olması düşünülüyor. Hem tasarımı hem de özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Redmi K30 Pro, kusursuz bir kullanım sunacaktır. Redmi K30 Pro adlı modelde 3x optik ve 30x dijital yakınlaştırma özelliği yer alacak. 8K video kaydının da her iki sürümde olup olmayacağı ise herkes tarafından merak edilen bir konudur. Bu bilgiler gelmeden önce de söz konusu bu akıllı cep telefonun 60 Hz yenileme hızına sahip olduğu ortaya çıkan bilgiler arasındaydı. Redmi K30 Pro adlı akıllı cihazın 120 Hz yenileme hızı ile beraber gelmesi de beklenen özellikler arasındaydı. 

Redmi K30 Pro özellikleri

Çentiksiz ekran üzerine kurulan Redmi K30 Pro, Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemci sisteminden gücünü alacak. Hem tasarımı hem de özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu telefon 8 GB RAM ile destekleniyor. Android 10 ile kutusundan çıkacağı kesinleşen Redmi K30 Pro'nun MIUI 11 ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. Ekran yenileme hızı ile beraber oyuncuların kusursuz bir oyun deneyimi yaşamasını sağlayacak olan Redmi K30 Pro, 5G desteği ile beraber görücüye çıkacak. Cihazın arka kısmında 64 megapiksel özelliğine sahip bir kamera bulunuyor. Ön kamerası ise alışkın olduğumuz üstten açılır bir özelliğe sahiptir. Bugün itibariyle tanıtımı gerçekleşecek olan Redmi K30 Pro, özellikleriyle dikkat çekecek gibi gözüküyor. 

 

 


Redmi K30 Pro'nun detayları netleşiyorRedmi K30 Pro'nun detayları netleşiyor
Redmi K30 Pro'nun özel versiyonu “Zoom Edition” geliyor!Redmi K30 Pro'nun özel versiyonu “Zoom Edition” geliyor!
Redmi K30 Pro Snapdragon 865'li en ucuz telefon olabilirRedmi K30 Pro Snapdragon 865'li en ucuz telefon olabilir

PAYLAŞ