Redmi ilk televizyonu duyurdu - Haberler - indir.com

Redmi ilk televizyonu duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 10:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markası Xiaomi’yi her alanda görmeye devam ediyoruz. Sadece akıllı telefon pazarı değil her türlü elektronik ve ev aletleri tarafında Xiaomi’den modeller tanıtılmaya devam ediliyor. Ancak şimdi ise Xioami’nin alt markası olan Redmi tarafından ilk televizyon modeli duyuruldu. Redmi markası daha çok fiyat-performans ürünleri ile ön plana çıkan bir alt marka olarak karşımıza çıkıyor. Redmi TV olarak gelen bu yeni model akıllı televizyon piyasasında boy gösterecek. Xiaomi’nin alt markası olan Redmi cephesinden birçok fiyat performans yapılı akıllı telefon piyasada bulunuyor. Şimdi ise ilk Redmi TV segmentine giriş yapan şirket yeni dikkat çekici özelliklere sahip modelini tanıttı.

Redmi TV Detayları ve Fiyatı

Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!Xiaomi Mi 9 özellikleri belli oldu!

Akıllı televizyon pazarına giriş yapan Redmi TV modeli, 70 inçlik 4K çözünürlüklü bir panele sahip durumda. HDR desteğine sahip olan bu model iyi bir görüntü kalitesi iddia ediyor. Akıllı televizyonun sahip olduğu diğer özelliklere bakacak olursak donanım tarafında 64-bitlik Amlogic çekirdekli yonga çipseti yer alıyor. Ayrıca 2 GB RAM ile beraber 16 GB dahili depolama alanı modelde yer alıyor. Dolby Audio ve DTS HD desteği ile televizyonda ses kalitesini artırılıyor ve çift bant WiFi desteğinin de olduğunu belirtelim. Bluetooth 4.2 bağlantısı ile beraber çift USB portu ve 3 adet HDMI portunun yer aldığını belirtelim.

Model yapay zeka destekli de olurken Redmi TV Çin’de 531 dolar fiyat etiketiyle satışta olacak.


Redmi Note 8 lansman tarihi açıklandıRedmi Note 8 lansman tarihi açıklandı
Redmi Note 8 kamerası kaç megapiksel?Redmi Note 8 kamerası kaç megapiksel?
5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı

PAYLAŞ